Když se nejlepší technologie spojí se stylovým designem

23. 9. 2010

[Tisková zpráva] Společnost LG Electronics CZ (LG), která je světovým lídrem a technologickým inovátorem ve spotřební elektronice, domácích spotřebičích a mobilních komunikacích, představuje novou řadu monitorů nesoucí označení E60. Výrobcům se povedlo skloubit elegantní minimalistický design s nejvyspělejšími technologiemi.

„Abychom si udrželi a dále prohloubili naši vedoucí pozici ve výrobě LED obrazovek, vyvinuli jsme řadu monitorů E60, které svým novým a jedinečným designem uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky,“ řekla Ing. Gabriela Lobodášová, marketingová ředitelka společnosti LG Electronics CZ, a vzápětí dodala, „vzhledem ke své minimální tloušťce a stylovému rámu se monitory řady E60 stanou skvělým doplňkem na pracovním stole, ať již doma nebo v kanceláři.“

S tloušťkou pouhých 12,9 mm se monitory řady E60 stávají nejtenčími monitory značky LG. Pozornost zákazníka si jistě získají moderním designem. Ostré hrany propůjčují monitorům elegantní a profesionální vzhled. Třešničkou na dortu dotvářející celkový dojem je pak průhledná noha monitoru s podsvětleným kloubem, který po zapnutí monitoru svítí modře, v pohotovostním stavu naopak červeně. Řada E60 je jasnou volbou pro ty, kteří chtějí přejít na monitory s kvalitnějším LED podsvícením a zároveň hledají model, jenž by vykazoval kvality vyšší třídy, i pokud jde o stylový vzhled.

Nezaměnitelný design však není vše, co může řada E60 nabídnout. Monitory patří do superprémiové řady a odpovídají tomu i vynikající vlastnosti. Díky LED podsvícení je obraz monitoru dokonale jasný a čistý, obrovský kontrastní poměr 5 000 000 : 1 navíc zaručuje kvalitní obraz ve FULL HD rozlišení ze všech pozorovacích úhlů. Pohodlné a jednoduché užívání zajišťuje vylepšené uživatelské prostředí EZ Control OSD nebo funkce Photo Effect a Original Ratio. S odezvou 5 ms vás budou čekat extrémně hladké přechody a budete si tak moci vychutnat skutečně ostrý obraz. Vybírat můžete hned z několika rozhraní – od klasických D-Sub a DVI-D po HDMI u podřady s označením V (E2260V a E2360V).

V souladu s trendem výroby produktů šetrných k životnímu prostředí nabízejí monitory s označením E60 hned několik ekologických zlepšení. „LG opět zapracovalo na snížení spotřeby energie oproti klasickým LCD monitorům, a to až o 45 %. Monitory obsahují i méně nebezpečných materiálů, jako jsou halogeny nebo rtuť,“ doplnila Ing. Lobodášová. Nové monitory, které spojují nejnovější technologie se stylovým designem, jsou na českém trhu dostupné již od začátku září 2010.

E60

O LG Electronics CZ v číslech a datech
Společnost LG je silnou korejskou společností, která se svojí více než 50letou tradicí patří mezi světové lídry a technologické inovátory ve spotřební elektronice, domácích spotřebičích a mobilních komunikacích. Regionální pobočka LG Electronics CZ patří na českém a slovenském trhu mezi přední hráče v prodeji spotřební elektroniky. Nabízené portfolio LG na českém trhu je rozděleno do pěti kategorií: Spotřební elektronika, Domácí spotřebiče, Klimatizační jednotky, Mobilní telefony a IT. Česká pobočka LG Electronics byla založena v roce 2003, o dva roky později přibyla kancelář v Bratislavě. Zaměstnává více než 100 zaměstnanců, přičemž roční obrat se pohybuje v řádu miliard korun. Celosvětová skupina LG zaměstnává více než 84 tisíc lidí, kteří pracují ve 112 provozech v 81 dceřiných společnostech na celém světě. Produkty společnosti LG zaručují vysokou kvalitu, inovativnost a osobitost. Skupina LG klade důraz nejen na užití nejnovějších technologií, ale i na vzhled výrobků. O tom svědčí celá řada ocenění. V letošním roce získala společnost LG ocenění asociace EISA v těchto kategoriích: Nejlepší produkt v poměru cena/výkon, Nejlepší evropský kompaktní systém domácího kina a Evropský ekologický mobilní telefon roku. LG se pravidelně účastní soutěží reddot Design Award, iF Design Award a Industrial Design Excellence Award (IDEA). LG Electronics CZ se hlásí ke společenské odpovědnosti a dlouhodobě podporuje charitativní organizaci Srdce na dlani; současně je generálním partnerem klubu HC Sparta Praha. Více informací na www.lg.cz, www.lge.sk a www.lge.com.

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Podnikatel.cz: S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU