Nejnovější mobilní telefony LG dodají lesk veletrhu IFA 2007

31. 8. 2007

[Tisková zpráva] 31. srpna 2007, Berlín, Německo – LG Electronics (LG), přední světový výrobce mobilních komunikací, předvede svou nejnovější nabídku mobilních telefonů na veletrhu IFA 2007, který se bude konat od 31. srpna do 5. září v Berlíně. IFA 2007 bude prvním místem, kde bude mít veřejnost příležitost poprvé zhlédnout dva průkopnické telefony od společnosti LG: telefon s fotoaparátem profesionální úrovně LG-KU990 a LG-KS20, nový HSDPA smartphone s velkou barevnou dotykovou obrazovkou. Dalším významným lákadlem bude druhý telefon v řadě Black Label, LG Shine, z které se představí zbrusu nový LG Shine ‘Titanium Black’.

„Mobilní telefony, které na veletrhu IFA 2007 představíme veřejnosti, představují naše nové zaměření na produkty dobře vybavené funkcemi, které nastaví nové trendy v mobilní telefonii,“ řekl Skott Ahn, prezident a výkonný ředitel LG Electronics Mobile Communications Company. „Uvedení modelu LG KU990, telefonu s fotoaparátem profesionální úrovně i našeho nového HSDPA smartphone telefonu, odráží dlouhodobé úsilí společnosti LG nabídkou produktů různého typu vyjít vstříc nevysloveným potřebám zákazníků.“

Jednou z nejvíce očekávaných událostí na veletrhu IFA 2007 je debut modelu LG-KU990. Tento model nejen předčí všechny ostatní mobily vybavené fotoaparátem, ale nabízí jedinečné funkce, např. možnost editace a odesílání fotografií a videa, kterými se nemohou pyšnit ani špičkové samostatné fotoaparáty.

Na veletrhu IFA 2007 se poprvé představí i LG-KS20, zbrusu nový HSDPA smartphone telefon od LG s velkou barevnou dotykovou obrazovkou. Jeho možnosti superrychlého síťového připojení a intuitivní technologie zadávání dat dotykem zlepšuje práci mobilních uživatelů s internetem a představuje další krok společnosti LG ve vedení 3G mobilních technologií.

Návštěvníci stánku LG na veletrhu IFA 2007 projdou velkou bránou, kde si budou moci prohlédnout luxusní produkty této společnosti s designem i technickými funkcemi. Bude zde vystaven LG Shine spolu s novým modelem LG Shine v barevném provedení ‘Titanium Black’. Rovněž zde bude vystavena výkonná 3G verze telefonu LG Shine, vybavená novými multimediálními funkcemi.

Na veletrhu IFA 2007 budou vystaveny i jiné produkty LG, k nimž patří LG-KS10, první smartphone telefon s vestavěnými Google aplikacemi a vítěz kampaně “3G for All” asociace GSM, a mobilní telefon LG-KU250, určený uživatelům, kteří si chtějí dopřát 3G služby za rozumnou cenu.

K hlavním exponátům LG na veletrhu IFA 2007 patří:
KU990: Model LG-KU990, telefon vybavený fotoaparátem profesionální úrovně, obsahuje funkce, které lze najít u celé řady špičkových samostatných fotoaparátů, k nimž patří ruční zaostření, stabilizátor obrazu a citlivost ISO 800 pro pořizování snímků v interiérech nebo v noci. Telefon také může nahrávat video při frekvenci až 120 snímků za sekundu, což je nejvyšší snímková frekvence u fotoaparátu v mobilním telefonu. Uživatel může video editovat a odesílat je přímo na YouTube. 3palcová dotyková obrazovka a Mobile XD™ engine zajišťují širší a realističtější displej, zatímco navigační kolečko na zadní straně zvyšuje pohodlí uživatele. S pomocí připojeného pera mohou uživatelé na fotografie digitálně “psát” a editovat vlastní soubory.

KS20: KS20, nejnovější tenký smartphone od společnosti LG, je určený k usnadnění práce s internetem na mobilním telefonu. Je vybaven plnohodnotnými funkcemi pro prohlížení internetových stránek a stahování čehokoliv od hudby a videoklipů až po službu push e-mail při rychlosti 3,6 MB/s díky technologii HSDPA. Protože je vybaven dvěma fotoaparáty, umožňuje také pokročilé funkce, jako jsou videokonference. Minimalistická koncepce modelu KS20 osloví všechny, kteří na telefonu oceňují nejen jeho funkce, ale i design. Pro maximální usnadnění práce s internetem je telefon vybaven intuitivní dotykovou technologií pro zadávání dat a velkou LCD obrazovkou. V telefonu je nainstalovaný software Windows Mobile® 6 od společnosti Microsoft.

KE970: Telefon Shine, jehož se prodalo na miliony kusů, je prvním celokovovým mobilním telefonem na světě, který vychází z koncepce společnosti LG “styled in metal”. Aby byl vzhled telefonu konsistentní, když při nepoužívání jeho širokoúhlý 2,2palcový plně barevný LCD displej zhasne, podobá se zrcadlu s vysokým leskem. Uvnitř krásného, avšak robustního kovového pláště, skrývá telefon Shine propracované funkce, k nimž patří 2.0 megapixelový fotoaparát s objektivem Schneider-Kreuznach, šikovné navigační tlačítko, digitální audio přehrávač a video kamera. LG Shine ‘Titanium Black’, v provedení tmavější kovové šedi, je nová barevná variace telefonu Shine s vyzrálým a vytříbeným vzhledem.

KU970, U970: Výkonný KU970/U970, 3G verze telefonu LG Shine, nabízí mobilní zážitek vpravdě příští generace, a to díky nejnovější technologii HSDPA, která poskytuje ultrarychlé stahování videa rychlostí až 3,6 MB/s. Tento supertenký telefon je také vybaven multimediálními funkcemi, např. 512 MB uživatelské paměti, 2MP AF Flash fotoaparátem a VGA fotoaparátem na čelní straně pro videkonference.

KS10: KS10 je vydatným pomocníkem náročných uživatelů internetu, kteří rovněž stojí o multimediální funkce. Na tomto telefonu lze zobrazit celé internetové stránky, pro usnadnění čtení je zde možnost zvětšení a i možnost uložení stránek, které si chce uživatel prohlédnout později. Kromě toho se jedná o první HSDPA smartphone, který je vybaven řadou vestavěných aplikací Google, k nimž patří Google Search, Gmail™ Mobile a Google Maps™ Mobile. Stahování při rychlosti až 1,8 MB/s znamená, že na telefonu KS10 lze sledovat živé video nebo audio a ukládat obrázky s vysokým rozlišením, které si uživatel může prohlédnout později na krystalicky ostrém 2,4” QVGA displeji.

KU250, U250: KU250/U250, elegantní, štíhlý a mnoha funkcemi vybavený 3G mobilní telefon byl tento rok vybrán konsorciem dvanácti největších mobilních operátorů GSM Association pro kampaň “3G for All”. Nový 3G telefon klasické konstrukce umožňuje zákazníkům přístup k celé řadě bezdrátových multimediálních služeb – videoklipům, zvukovým souborům a dalším typům obsahu – za kratší dobu a za rozumnou cenu. Rovněž podporuje externí paměť pro ukládání videa a hudby. Jeho schopnost multitaskingu zároveň umožňuje uživatelům používat telefon, aniž by bylo třeba vypínat hudbu.

IFA je jedním z největších veletrhů spotřební elektroniky na světě. V roce 2006 se tohoto veletrhu zúčastnilo více než tisíc vystavovatelů a jeho exponáty zhlédlo více než 200 000 návštěvníků.

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Měšec.cz: mBank cenzuruje, zrušila mFórum

mBank cenzuruje, zrušila mFórum

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Podnikatel.cz: Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!