Nejvíce firemních zákazníků využívá služeb Eurotelu

Nejvíce firemních zákazníků využívá služeb Eurotelu

Praha, 26. ledna 2005 – Společnost Eurotel Praha, spol. s r.o. znovu potvrzuje svou silnou pozici v segmentu velkých firemních zákazníků. Během posledního čtvrtletí uplynulého roku získala řadu renomovaných firem a zároveň prodloužila smlouvy s tisíci dalších společností, kterým již služby poskytuje. Mezi společnosti, se kterými byl uzavřen nový rámcový kontrakt, patří například AHOLD Czech Republic, a.s., Mountfield, a.s., VLTAVA-LABE-PRESS, a. s., ČEDOK, a.s. nebo Skupina ČEZ, a.s.

„Jsme velice hrdi a potěšeni tím, že takové množství významných firem působících v České republice v nás vkládá důvěru. Chceme i nadále našim zákazníkům přinášet komplexní řešení, které jim mají napomoci zefektivnit komunikaci v rámci i vně firmy,“ řekl Tomáš Ječný, výkonný ředitel divize prodeje společnosti Eurotel Praha, spol. s r.o.

Společnost ČEZ spolupracuje s Eurotelem již od počátku vzniku naší společnosti. Koncem roku 2004 společnost ČEZ, a.s. vypsala výběrové řízení na mobilního operátora, ve kterém oslovila svého stávajícího partnera a dalšího druhého největšího operátora na trhu. Na základě předložených nabídek byl vybrán Eurotel a v prosinci roku 2004 byla uzavřena nová smlouva o spolupráci na 3 roky se společností ČEZnet, což je dceřiná společnost ČEZu zajišťující telekomunikační řešení pro celou Skupinu ČEZ a zároveň i Holding ČEZ. Celková zakázka reprezentuje služby pro více než 8000 uživatelů na celém území ČR.

„S rozšířením Skupiny ČEZ o regionální distribuční firmy jsme oslovili mobilní operátory, abychom zajistili tyto služby centrálně pro celou Skupinu ČEZ. Eurotel zareagoval velice pružně, jeho nabídka byla velmi dobrá a naše dlouhodobá spolupráce tak může dále pokračovat,“ řekl Ladislav Kříž, mluvčí ČEZ.

Společnost ČEDOK, a.s. je novým zákazníkem Eurotelu od října 2004. Jedním z hlavních důvodů, proč se ČEDOK rozhodl pro Eurotel jako svého dodavatele mobilních služeb, byla cenová nabídka a především možnost dosáhnout výhod, které plynou ze synergických projektů mezi společnostmi Český Telecom a Eurotel.

„Dalším z rozhodujících kritérií, proč jsme uzavřeli smlouvu se společností Eurotel, bylo roamingové pokrytí a počet roamingových partnerů, se kterými Eurotel spolupracuje a kteří jsou důležití pro práci našich zaměstnanců v zahraničí“, uvedl Tomáš Brejcha, marketingový ředitel společnosti Čedok, a.s.

Podle průběžného společného průzkumu telekomunikačních operátorů T-Audit ze srpna 2004, prováděného největší výzkumnou agenturou v České republice AISA, využívalo služby Eurotelu 77 procent firem s více než 200 zaměstnanci. "I ve skupině firem s nižším počtem zaměstnanců si Eurotel potvrdil svojí vůdčí pozici na trhu – služby Eurotelu využívalo více než 48 procent společností s více než šesti zaměstnanci.

Eurotel Praha, spol. s r. o., je s téměř 4,6 miliony registrovaných zákazníků na konci roku 2004 největším poskytovatelem bezdrátových hlasových a datových služeb v České republice. Sítě mobilních telefonů Eurotel 900/1800 MHz a 450 MHz pokrývají území, na němž žije 99 procent obyvatel České republiky, to znamená více než 10 milionů lidí. Eurotel je držitelem UMTS licence na provozování mobilních služeb 3. generace.

Kromě stálých zákazníků se zpětně hrazenými tarify Eurotel nabízí předplacené karty pod značkou Go a kompletní sortiment i obsah multimediálních služeb, včetně videa, MMS, hlasových služeb, WAP a SMS. Eurotel je jediným mobilním operátorem v České republice, který nabízí dvě nejvyspělejší GSM technologie mobilního (bezdrátového) datového přenosu. General Packet Radio Service (GPRS) a GSM High-Speed Circuit-Switched Data (HSCSD) jsou dostupné smluvním zákazníkům i zákazníkům předplacené služby. V síti 450 MHz nabízí Eurotel jako první operátor v Evropě vysokorychlostní přístup na internet CDMA2000 1×EV-DO. Vysoce kvalitní služby společnosti Eurotel zahrnují technologii SuperSound, která zajišťuje čistá hlasová spojení a 380 roamingových partnerů ve 152 zemích po celém světě.

Eurotel, který je vítězem Národní ceny České republiky za jakost 2004, poskytuje své telekomunikační služby v nejvyšší kvalitě, což osvědčuje vydaný mezinárodní certifikát kvality ISO 9001:2000. Společnost jako jediný telekomunikační operátor v České republice získala také certifikáty ISO 14001:1996 v oblasti ochrany životního prostředí, OHSAS 18001:1999 v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a BS 7799–2:2002 v oblasti bezpečnosti informací. Nezávislí auditoři systémů řízení potvrdili, že společnost vybudovala operační systémy, zaručující kvalitu, výkonnost, spolehlivost a ochranu informací u všech poskytovaných služeb po celé zemi.

Eurotel Praha je společnost s ručením omezeným (spol. s r. o.), jejímž vlastníkem (100%) je ČESKÝ TELECOM a. s.

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Lupa.cz: Co se dá měřit přes Internet věcí

Co se dá měřit přes Internet věcí

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Vitalia.cz: Zeleninové jogurty prý budou hit

Zeleninové jogurty prý budou hit

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla