Ness Technologies se umístila v TOP 10 nejlepších poskytovatelů IT služeb letošního žebříčku Global Services 100

[Tisková zpráva] Praha – 17. března 2008 – Společnost Ness Technologies, Inc. (NASDAQ: NSTC), globální poskytovatel služeb a řešení v oblasti informačních technologií, oznámila 11. března 2008, že jí patří místo v TOP 10 nejlepších poskytovatelů IT služeb v žebříčku 2008 Global Services 100, který sestavuje odborný časopis Global Services Magazine a neoIT, poradenská firma v oblasti outsourcingu. Letošní rok je v pořadí již čtvrtým, kdy se společnost Ness v žebříčku Global 100 umístila.

„Je naší velkou ctí, být v žebříčku Global Services 100, a o to více, že jsme se umístili mezi 10 nejlepších poskytovatelů IT služeb na světě,“ řekl Sachi Gerlitz, předseda představenstva a CEO společnosti Ness Technologies, Inc. „Naši klienti si cení zejména služeb vývoje vysoce specializovaného software, které poskytujeme, naší odbornosti v oblasti systémové integrace a vývoje aplikací, včetně partnerského přístupu k tomu, jak jim tyto služby poskytujeme. Je to uznání naší orientace na zákazníky a nasazení celého našeho globálního týmu. Jsme hrdi na to, že jsme na špičce v poskytování služeb informačních technologií a že můžeme svým klientům poskytovat globální přínosy další generace.“

Žebříček Global Services 100, který letos slaví čtvrté výročí, je přehledem poskytovatelů těch nejinovativnějších služeb na světě, které vybírají po důkladné analýze neoIT a Global Services Media. Žebříček slouží jako vodítko pro nákupčí a zákazníky podnikových a technologických služeb, aby měli přehled o těch nejlepších „hráčích“ v jednotlivých kategoriích služeb. Výsledné pořadí se určí na základě informací a údajů poskytnutých samotnými kandidáty i třetími stranami; hodnotí se čtyři hlavní parametry – efektivita firmy, nabídka služeb, vztahy se zákazníky a lidské zdroje.

„Každoroční žebříček Global Services 100, který sestavují Global Services a neoIT, se již stal důvěryhodným zdrojem informací pro zákazníky IT služeb. Žebříček poskytuje již zanalyzované informace pro proces rozhodování a firmy, které se v něm umisťují na předních místech, se většinou dostávají i mezi favority výběrových řízení. To je samozřejmě výhoda, ze které těží společnosti, jež se dostaly do Global Services 100, a zejména ty, které jsou v TOP 10 v některé z kategorií, jako je například Ness Technologies,“ řekl Ed Nair, redaktor Global Services.

Global Services a neoIT slavnostně předaly ceny vítězům na konferenci Global Services Conference 2008, která se konala 12. března 2008 v Marriott Marquis na Times Square v New Yorku.