NETBOX přichází s Revolucí internetu a televize! Výrazně zvyšuje rychlost internetu a rozšiřuje nabídku a funkce digitální televize

1. 2. 2011

[Tisková zpráva] Brno, 1. února 2011 – Společnost SMART Comp. a. s., provozovatel optické telekomunikační sítě NETBOX, přichází od 1. 2. 2011 s inovací svých služeb. Novou nabídku představuje v rámci kampaně nesoucí výstižný název „Revoluce internetu a televize“. Tato kampaň přibližuje novým i stávajícím zákazníkům podrobněji funkce digitální televize a zdůrazňuje výhody sítě NETBOX oproti konkurenčním operátorům.

Všichni noví zákazníci NETBOX Internetu a výhodných balíčků (TV + internet) získají internet s rychlostí až 100 Mb/s. Každý den v době mimo špičku, tedy od 23 do 9 hod.,  se jim bez příplatku internet navýší na rychlost 100/100 Mb/s.

„Všem novým zákazníkům nabídneme od února do konce dubna internet s obousměrnou rychlostí 100 Mb/s už od 269 Kč měsíčně, což je rychlost a cena, kterou nikde jinde nezískají,“ uvedl obchodní a marketingový ředitel Vítězslav Vojáček.

Nové jsou i samotné inter­netové  tarify, které nyní nesou svoji rychlost přímo v názvu. Kromě rychlejšího stahování získají zákazníci též zásadně navýšenou odchozí rychlost.

„S rozšířením sociálních sítí naši zákazníci stále více odesílají svoje fotky a videa svým známým, zásadním zvýšením rychlosti odesílání u všech tarifů jim proto zajišťujeme komfort a rychlost komunikace. Naplno uplatňujeme silné stránky naší moderní infrastruktury, zatímco kabelové a xDSL připojení obdobně významné zrychlení neumožňují,“ řekl Aleš Padrta, generální ředitel společnosti.

Pro zákazníky NETBOX Internetu, kteří nemají v domácnosti televizi, je určena služba NETBOX TV Začínám v PC. Za cenu 99 Kč měsíčně mohou sledovat 27 televizních programů přímo na svém počítači bez nutnosti vlastnit set-top box nebo jakékoliv speciální zařízení.

Tuto službu jsme zavedli na základě vysoké poptávky,“ doplnil Vítězslav Vojáček.

Tarify NETBOX Televize se nově  jmenují TV Začínám a TV Přepínám a mají rozšířenou programovou skladbu. Za zmínku stojí zejména přidání atraktivních kanálů Nova Sport a Nova Sport HD do tarifu NETBOX TV Přepínám, který obsahuje 55 kanálů za 399 Kč měsíčně. Rozšířila se též nabídka tematických televizí, a to o nové kanály v HD kvalitě. Sport.HD obsahuje 6 kanálů a nové jsou i Dokumenty.HD, kde je k dispozici 11 kanálů. Cena těchto nových tematických televizí je 150 Kč měsíčně.

Nové a ještě více atraktivní  jsou i NETBOX Balíčky. Jejich výběr se sice z původních čtyř zúžil na tři, avšak celkově se nabídka rozšířila díky možnosti konfigurace vlastních balíčků. Zákazník si sám může zvolit, zda chce ke svému tarifu WiFi router nebo IP telefon, Videorekordér nebo jakoukoliv další doplňkovou službu. Vždy však zaplatí méně, než kdyby si bral jednotlivé služby samostatně.

Již na konci roku 2010 se výrazně  rozšířila nabídka NETBOX Videopůjčovny, a to o tituly holywoodských studií Warner Bros a Universal Studios. Filmy z těchto studií  zajišťuje pro Videopůjčovnu spol. TOPFUN. Zároveň byla vylepšena funkce Pauza, díky které lze kdykoliv pozastavit sledování jakéhokoliv pořadu, a to z původních 15 až na 60 minut. Divák tak nikdy nepřijde o klíčové scény, pokud je nucen na chvíli od televize odejít.

V rámci kampaně Revoluce internetu a televize chceme primárně našim zákazníkům představit funkce, které jinde nenajdou. Spousta uživatelů našich služeb ani netuší, co za funkce set-top box a naše digitální televize umožňuje, a proto jsme přistoupili k této formě propagace,“ uvedl Vítězslav Vojáček.

Společnost SMART Comp. a. s. je provozovatelem telekomunikač­ní optické sí­tě  NETBOX®  ve městech Brno, Praha, Jihlava, Havlíčkův Brod, Olomouc, Zlín a Opava. Nabízí rychlost připojení k internetu až 100 Mb/s bez jakýchkoliv omezení. Díky své koncepci poskytuje síť NETBOX® spolehlivou triple-play službu (internet, IPTV a VoIP). Služby NETBOX® jsou dostupné pro více než 100 000 domácností a firem. Další informace o společnosti a nabídce služeb NETBOX® naleznete na www.netbox.cz

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře