Společnost SMART Comp. a.s. zahájila v síti NETBOX testování HD programů spolu se začátkem letních olympijských her

8. 8. 2008

[Tisková zpráva] Společnost SMART Comp. a.s. umožnila počínaje 8. srpna 2008, tedy spolu se začátkem letních olympijských her 2008 v Pekingu, zákazníkům základního televizního tarifu NETBOX TV ZÁKLAD bezplatné testování televizního programu Europort ve vysokém rozlišení, tzv. HD (High Definition)

Brno, 7. srpen 2008 – Společnost SMART Comp. a.s., provozovatel metropolitní optické sítě NETBOX, nabídla svým zákazníkům sledování letních olympijských her 2008 v Pekingu v kvalitě vysokého rozlišení a to prostřednictvím televizního programu Eurosport, který patří mezi celoevropsky nejsledovanější televizní stanice. Eurosport v HD je možné sledovat v síti NETBOX v rámci testovacího provozu zdarma od 8. srpna do 30. září 2008. Od 1. října 2008 se v nabídce NETBOX TELEVIZE objeví nová tématická HDTV jejíž součástí bude i tento program.

Testování Eurosportu v HD je dostupné zákazníkům základního tarifu TV ZÁKLAD, který v současné době obsahuje 42 televizních programů. Stávající i noví zákazníci si mohou TV ZÁKLAD objednat buď samostatně za měsíční paušál 279 Kč vč. DPH nebo v rámci vybraného cenově zvýhodněného balíčku obsahujícího služby NETBOX INTERNET, TELEVIZE a TELEFON za cenu již od 559 Kč vč. DPH měsíčně a to na tel. čísle 841 400 500, přes objednávkový formulář nebo na webových stránkách www.netbox.cz.

Měsíční paušál za pronájem set-top boxu Motorola VIP1910, který umožňuje jak vysílání ve vysokém rozlišní tak i ve standardním formátu, činí 89 Kč. Tento set-top box si mohou zákazníci vyzvednout na zákaznických centrech společnosti SMART Comp. a.s., jejichž kontaktní adresy jsou uvedeny na webových stránkách společnosti.

„Eurosport v HD rozlišení se obsahově rovná jeho SD verzi, kvalita obrazu ve vysokém rozlišení je však ve srovnání se standardním formátem na zcela jiné úrovni. Sledování Eurosportu v HD formátu několikanásobně umocní zákazníkův zážitek z tak dlouho očekávané sportovní události jako jsou právě letní olympijské hry 2008,“ řekl Marek Bukal, předseda představenstva a ředitel strategického plánování a rozvoje společnosti SMART Comp. a.s. a dodal: „Od října tohoto roku umožníme zákazníkům v síti NETBOX sledovat minimálně další tři programy v HD kvalitě, které se stanou součástí komerční nabídky služeb NETBOX a do konce roku 2008 plánujeme počet programů v HD kvalitě zdvojnásobit, příkladně o premiový kanál HBO HD.“

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život