NetDirect implementoval do e-shop systémů FastCentrik a ShopCentrik platební bránu PayU

[Tisková zpráva] NetDirect s.r.o. přináší na IT trh žhavou novinku. Jako první softwarová společnost v ČR implementoval do e-shop systémů FastCentrik a ShopCentrik platební bránu PayU. Služba umožní provozovatelům e-shopů i jejich zákazníkům provádět platební transakce rychleji, bezpečněji a jednodušeji, než byli zvyklí doposud.

Na začátku prosince 2010 společnost NetDirect s.r.o. implementovala do svých e-shop systémů FastCentrik a ShopCentrik nový modul. Jedná se o revoluční platební bránu PayU, která je v České republice úplnou novinkou. V Polsku platební brána funguje již od roku 2003 pod názvem Platnosci.pl. PayU, jako její česká mutace, navazuje na ověřené know-how a zahraniční zkušenosti.

Jaké výhody vám přinese nová platební brána PayU?

Cílem platební brány PayU jsou rychlé, bezpečné a pohodlné internetové transakce. PayU věří, že internet je ideálním prostředím pro realizaci transakcí, proto rychlý a bezpečný převod peněz považuje za klíčový. Platební brána PayU je průlomová především v tom, že sdružuje hned několik platebních metod. Provozovatel e-shopu podepisuje jen jednu smlouvu – se společností PayU. Nemusí tedy vyjednávat s jednotlivými bankami, jak tomu byl zvyklý doposud.

PayU je velice komfortní služba i pro zákazníky e-shopů

Pro zákazníky e-shopů má platební brána PayU také hned několik výhod. Převod peněz se u vybraných platebních metod jako jsou platební tlačítka nebo platební karty uskutečňuje velmi rychle – během několika sekund. Proto je zboží, které si zákazník objednal, doručeno mnohem rychleji. Zákazníkovi také odpadá různé vyplňování formulářů a opisování čísel účtu, které jej zdržuje a může vést k omylu. Snižuje se tak riziko případných překlepů v číslech apod. Platební transakce totiž probíhá výhradně mezi bankovními systémy.

Ředitel společnosti NetDirect s.r.o., ing. Jan Svoboda, považuje implementaci platební brány PayU do e-shop systémů, které společnost NetDirect vyvíjí, za veliký přínos: „FastCentrik a ShopCentrik jako první standardizované e-shop platformy v ČR umožňují provozovatelům internetových obchodů užívat výhod platební brány PayU, což jim poskytuje náskok před konkurencí, a o to naše společnost usiluje především.“ Provozovatelům e-shopů se tak do rukou dostane další užitečná služba, která jejich e-business podpoří a zmírní rizika v internetovém obchodování.

„Spojení s největším českým dodavatelem řešení pro e-shopy společností NetDirect je pro nás klíčové. PayU je poskytovatelem moderních online platebních metod, které jsou v Evropě nejrychleji rostoucím segmentem. Věříme, že také díky spojení s NetDirect s.r.o. podpoříme nárůst užívání jednoduchých, rychlých a bezpečných online plateb i v České republice,“ dodává Gabriel Kalapoš, manažer platebních systémů Aukro.cz, které platební bránu PayU provozuje.

Zkrácená verze zprávy pro okamžité otištění ve vašem periodiku:

Společnost NetDirect s.r.o. přináší pro systém svých e-shopů FastCentrik a ShopCentrik nový modul – platební bránu PayU. Služba poskytne provozovatelům i zákazníkům e-shopů vyšší komfort pro internetové obchodování. Internetové transakce budou díky platební bráně PayU rychlejší a bezpečnější.

O společnosti NetDirect s.r.o.

Společnost NetDirect s.r.o. patří mezi nejvýznamnější dodavatele e-business aplikací na českém trhu. Firma se orientuje na tvorbu systémů pro internetové obchody a redakčních systémů pro www prezentace. NetDirect staví řešení na vlastních produktech ShopCentrik® – profesionální internetový obchod na míru, FastCentrik® – velký e-shop za malé peníze do 24 hodin, určený pro segment menších firem a živnostníků, a MediaCentrik® – tvorba www stránek, portálů a CMS.

DigiZone.cz: Placené VoD a obsah zdarma

Placené VoD a obsah zdarma

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Vitalia.cz: Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách