NetDirect zvítězil v soutěži Microsoft Awards 2009 a FastCentrik se stal nejlepší aplikací běžící na MS Windows Server 2008

10. 4. 2009

[Tisková zpráva] Ostrava, 10. duben 2009 - FastCentrik - velký e-shop za malé peníze a do 24 hodin, který je speciální verzí systému ShopCentrik, zvítězil v soutěži Microsoft Awards 2009. Získal ocenění Microsoft Technology Awards 2009 Winner a stal se nejlepší aplikací, která využívá Microsoft Windows Server 2008.

Prestižní ocenění převzal na slavnostním vyhlášení soutěže 7. 4. 2009 obchodní ředitel společnosti Luděk Blanda, který se k ocenění vyjádřil následovně: „Z dosaženého úspěchu máme obrovskou radost a je pro nás důkazem, že našim klientům přinášíme to nejlepší, co současný trh e-commerce nabízí. Prestižní ocenění je pro nás však také výzvou k dalšímu vývoji a zkvalitňování poskytovaných produktů. Našim zákazníkům chceme dále přinášet moderní řešení, která porostou s jejich potřebami a v každé chvíli budou splňovat nejvyšší nároky internetového trhu­.“

FastCentrik, aplikace pro internetové obchodování, si dále odnesla ocenění Microsoft Industry Awards 2009 Finalist v kategorii Maloobchod & Velkoobchod, což naši radost jen znásobuje. Podobně se k úspěchu vyjádřil i Jan Svoboda, spokojený ředitel společnosti NetDirect s.r.o.: „Rozhodli jsme se s řešením FastCentrik poskytovat takové služby, které menším firmám vyrazí dech, protože na ně za své peníze jednoduše nejsou zvyklé. Ocenění je důkazem, že se nám to daří. Uděláme všechno proto, aby se z FastCentriku stal fenomén internetového obchodování v segmentu malých firem a živnostníků stejně tak, jako je dnes fenoménem náš produkt ShopCentrik v oblasti robustních e-shopů s napojením na ERP systémy. Získaná ocenění jsou jasným signálem, který klientům napoví, že naše internetové obchody stavíme na nejlepších technologiích, a že je umíme správně využívat."

FastCentrik je speciální verzí systému ShopCentrik, z něhož zdědil ty nejlepší vlastnosti. Je výkonný a vysoce funkční, jeho zprovoznění se realizuje na klíč a do 24 hodin. FastCentrik je určen pro ty, kteří chtějí obchodovat rychle, levně, bez kompromisů a zbytečného rizika. Zkrácená verze zprávy pro okamžité otištění ve vašem periodiku (274 znaků): FastCentrik – velký e-shop za malé peníze a do 24 hodin, který je speciální verzí systému ShopCentrik, zvítězil v soutěži Microsoft Awards 2009. Získal ocenění Microsoft Technology Awards 2009 Winner a stal se nejlepší aplikací, která využívá Microsoft Windows Server 2008.

O společnosti NetDirect s.r.o.
NetDirect s.r.o. patří mezi nejvýznamnější dodavatele e-business aplikací na českém trhu. Několikaletou specializací v oblasti internetového obchodování a neustálým zdokonalováním určujeme jednoznačný domácí standard kvality. Řešení stavíme na vlastních produktech ShopCentrik, FastCentrik a MediaCentrik, což nám poskytuje nezávislost a umožňuje pružné přizpůsobování se novým trendům v oblasti e-commerce.

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Podnikatel.cz: Vrátí zvýhodnění, ale výrazně omezí paušály

Vrátí zvýhodnění, ale výrazně omezí paušály

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?