NETGEAR oznamuje uzavření nového distribučního kontraktu se společností SWS

1. 7. 2009

[Tisková zpráva] Produktové portfolio aktivních síťových prvků NETGEAR lze nově objednávat také v obchodní síti distributora SWS

Praha, 30. června 2009 – NETGEAR, Inc. (NASDAQGM: NTGR), celosvětový dodavatel technologicky pokročilých značkových síťových řešení, oznámil rozšíření svých distribučních partnerů na českém trhu. S platností od 1. 7. 2009 se stává novým oficiálním autorizovaným distributorem produktového portfolia společnosti NETGEAR společnost SWS, a.s.

„Našim zákazníkům a obchodním partnerům se snažíme neustále přinášet další vylepšení nejen v oblasti technologických inovací a záruky, ale rovněž i dostupnosti produktů NETGEAR na trhu,“ řekl Aleš Mudruňka, regionální ředitel společnosti NETGEAR pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko. „Společnost SWS má na trhu výborné postavení a je pro nás zárukou dlouhodobé profesionální spolupráce, díky níž čeká celou distribuční síť resellerů další zlepšení osobního přístupu a prodejní podpory.“

Distribuční kontrakt se společností SWS zahrnuje kompletní portfolio produktů společnosti NETGEAR pro domácí uživatele a firmy včetně profesionálních úložných zařízení ReadyNAS, bezpečnostních řešení PROSECURE či LAN/WAN infrastruktury PROSAFE s bezkonkurenční doživotní zárukou.

„Produkty společnosti NETGEAR, které jsou ve své třídě naprostou špičkou, výrazně zvyšují naše možnosti v oblasti projektového SMB businessu,“ doplnil Ing. Stanislav Skalička, obchodní ředitel SWS a.s. „NETGEAR poskytuje vynikající kvalitu bez kompromisů a otevírají tak nové obchodní příležitosti nejen pro naše obchodní partnery z řad resellerů, ale rovněž firem z řad ISP či systémových integrátorů, kterým budeme schopni nabídnout klíčové technologie za velmi zajímavou cenu.“

O společnosti SWS
Společnost SWS byla založena v listopadu 1991. Její specializací je distribuce moderních informačních technologií. Od SWS nakupují pravidelně stovky významných společností, které se profesionálně zabývají prodejem informačních technologií a souvisejícími službami. SWS má obchodní kontakty s více než 4 000 společnostmi, kterým poskytuje velmi rychlé a komplexní logistické služby. Sortiment distribuovaného zboží se neustále rozšiřuje a aktuálně zahrnuje jak úplnou nabídku programového vybavení pro osobní počítače, tak i široké spektrum značkového hardware – serverů, notebooků, desktopů i příslušenství, záložních zdrojů, síťových prvků, modemů, tiskáren, multimédií, digitálních fotoaparátů a dalšího zboží. Další informace najdete na webu www.sws.cz.

O společnosti NETGEAR
Společnost NETGEAR, jejíž centrála je v kalifornském městě Santa Clara, působí na světových trzích informačních a komunikačních technologií již od roku 1996. Nejprve byla založena jako divize společnosti Bay Networks, v roce 1998 tuto společnost koupil Nortel Networks. V roce 2001 se NETGEAR od Nortel Networks oddělil a stal se samostatnou firmou. Od července 2003 je NETGEAR obchodovatelný na NASDAQ (NTGR). Evropské logistické centrum společnosti se nachází v holandském Moerdijku.

Na český trh společnost NETGEAR oficiálně vstoupila na začátku roku 2007 otevřením svého přímého zastoupení. Zaměřuje se především na síťové produkty, řešení a služby, v nichž patří mezi nejúspěšnější zařízení pro domácí uživatele, malé a středně velké společnosti, zejména díky pokročilým funkcím, stylovému designu a neustálým inovacím, které udávají vývoj trhu. NETGEAR poskytuje špičkovou kvalitu svých řešení, od 1. května 2007 nabízí doživotní záruku na všechny ProSafe produkty. Výrobky společnosti NETGEAR nabízí svým uživatelům možnost sdílet připojení k internetu, periferní zařízení, soubory, digitální multimediální obsah a aplikace mezi počítači a dalšími elektronickými přístroji s přístupem k internetu. Další informace najdete na webových stránkách www.netgear.cz, případně www.netgear.com.

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky