NetTravel.cz získal 1. cenu za nejpoutavější expozici v celostátní soutěži AURA za rok 2008

[Tisková zpráva] Praha, 7. dubna 2009 - Společnost NetTravel.cz získala v celostátní soutěží AURA 1. místo mezi vystavovateli v kategorii nejpůsobivější expozice do 100 m2. Za loňský rok vystavovalo na různých výstavách a veletrzích celkem 34.250 firem z celé České republiky. NetTravel.cz tímto úspěchem opět deklaruje, že internetové společnosti mají své místo v kamenném světě.

Internetová cestovní agentura NetTravel.cz získala pro letošní ročník nejvyšší ocenění v kategorii nejpoutavější expozice do 100m2 v celostátní soutěži AURA. Garantem soutěže je společnost SOVA ČR (Společenstvo organizátorů veletržních a výstavních akcí), která je současně členem Hospodářské komory České republiky a Globální světové asociace veletržního průmyslu UFI.

Představenstvo a odborná porota vybrala expozici NetTravel.cz především díky jednoduchému a osobitému zpracování. Zajímavá a futuristicky laděná expozice ve firemních barvách (modrá a bílá), má odrážet dynamiku firmy a přibližovat potenciál on-line prodeje zájezdů široké veřejnosti. „Toto ocenění nás nesmírně těší, jelikož veletrhům věnujeme významnou pozornost. Vždy je to pro nás vítaná příležitost, jak se představit odborné a široké veřejnosti a zároveň navázat obchodní styky. Dále jsem velice rád, že internetové společnosti si jasně budují své místo a prestiž v kamenném světě“ doplňuje Petr Staněk, marketingový ředitel společnosti NetTravel.cz.

O sdružení SOVA ČR
Jediné profesní společenstvo českého veletržního průmyslu s celorepublikovou působnosti, sdružující veletržní areály a firmy, které výstavní akce pořádají doma i v zahraničí a další subjekty, které se na nich podílejí specifickými službami. Vzniklo 13.12.2001 slou­čením několika profesních sdružení (SOVA + ČVVS + sekce veletrhů a výstav HK ČR).

Sjednocením byl splněn požadavek Evropské unie, aby jeden obor, jedna profesní skupina v zemi byla zastupována jedním profesním společenstvem. SOVA ČR je členem Hospodářské komory ČR a Globální světové asociace veletržního průmyslu UFI. Od r. 2006 je i garantem celorepublikové soutěže o nejpoutavější expozici AURA.

Společnost NetTravel.cz, s.r.o., poskytuje autorizovaný internetový prodej více jak 100.000 zájezdů do celého světa od více než 150 největších cestovních kanceláří působících na českém trhu a patří k největším a nejsilnějším on-line cestovním agenturám v České a Slovenské republice. Dále nabízí kompletní služby v oblasti cestovního ruchu a to včetně on-line rezervačního systému ubytování po celém světě, on-line pojištění, recenzí hotelů, fotogalerie a v neposlední řadě ubytovacích kapacit v České republice. Cílem společnosti NetTravel.cz je poskytovat zákazníkům komplexní, vysoce kvalitní a spolehlivé služby v oblasti cestovního ruchu.

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Změny v daních z příjmů pro podnikatele

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat