Společnost NextiraOne Czech obdržela certifikaci Avaya Gold Business Partner

19. 3. 2010

[Tisková zpráva] Praha, 18. března 2010 - Společnost NextiraOne Czech oznámila, že získala certifikaci Avaya Gold Business Partner a zařadila se tak mezi nejlepší obchodní partnery společnosti Avaya v ČR. NextiraOne Czech je významným dodavatelem komplexních řešení v oblasti hlasových, datových a konvergovaných technologií, kontaktních center a bezpečnosti dat v České republice a v dalších zemích.

Zlatá partnerská certifikace, kterou NextiraOne Czech získala, odráží bohaté zkušenosti společnosti s inovativními řešeními Avaya. Partnerství přináší řadu výhod v oblasti školení, podpory obchodu, marketingu a technické podpory. Petr Hübl, generální ředitel společnosti NextiraOne Czech k ocenění dodává: „Jsme velice rádi, že se nám podařilo rozšířit řady našich oborových ocenění o další jedinečné partnerství, které opět potvrzuje naši silnou pozici na trhu jako technologicky nezávislého systémového integrátora v oblasti komunikací a jedinečné profesní schopnosti našich odborníků.“

NextiraOne Czech patří k největším firmám, které instalují, udržují a podporují komunikační řešení pro firmy a organizace s integrací hlasových, datových a video služeb, včetně podpory mobility a bezpečnosti sítí. Pro řadu projektů využívá produkty jednotné komunikace a kontaktních center, vyvinuté a dodávané společností Avaya. Martin Votava, Senior Business Consultant z NextiraOne Czech doplňuje: „Pro naši společnost je klíčovou výhodou produktů Avaya jejich škálovatelnost a široká konektivita, založená na využívání protokolu SIP.“

O společnosti Avaya
Společnost Avaya je předním světovým dodavatelem podnikových komunikačních systémů. Poskytuje řešení unified communications, kontaktních center a související služby přímo i prostřednictvím partnerů předním firmám a organizacím celého světa. Podniky všech velikostí tak díky znalostem Avaya mohou zvýšit úroveň efektivity, spolupráce, zákaznických služeb i konkurences­chopnosti. Více informací naleznete na webových stránkách Avaya: http://www.ava­ya.com.

O společnosti NextiraOne Czech
Společnost NextiraOne je předním evropským expertem na komunikační služby. Navrhuje, implementuje a poskytuje podporu pro řešení všech komunikačních potřeb svých zákazníků, od hlasu a mobility, přes zabezpečení až po aplikace. Dodává dokonale integrovaná, ucelená komunikační řešení, jež dlouhodobě využívají nejlepší technologie na trhu a přinášejí zákazníkům maximální užitek. Společnost je držitelem zlatých partnerských certifikací společností AeroScout, Alcatel-Lucent, Cisco, Genesys, Microsoft a Nortel. NextiraOne Czech je nejlepším EMEA partnerem pro střední a východní Evropu společnosti Genesys, obdržela cenu Enterprise Partner of the Year a další certifikace společnosti Cisco. V září 2008 se stala certifikovaným partnerem Microsoft. V roce 2009 doplnila NextiraOne Czech řadu svých profesních ocenění o ISO 20000, ISO 27000, ISO 10006, HP Software Business Partner, stříbrnou partnerskou certifikaci Fortinet a nově také zlaté partnerství společnosti Avaya. Další informace najdete na webu: www.nextiraone-eu.com nebo www.nextiraone.cz.

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube