Společnost NextiraOne Czech se stala jediným zlatým partnerem Cisco pro technologii IronPort v České republice

[Tisková zpráva] Praha, 1. 2. 2010 – Společnosti NextiraOne Czech se podařilo dosáhnout nejvyššího možného partnerství pro technologii IronPort, nezávislé obchodní jednotky Cisco – IronPort systems. IronPort je předním světovým poskytovatelem řešení pro ochranu e-mailového a webového provozu, která jsou vhodná jak pro malé, tak i velké zákazníky typu bank a internetových poskytovatelů (ISP). NextiraOne Czech je v současné době jedinou společností s tímto prestižním oceněním v České republice.

„Zlatý certifikát pro technologii IronPort v oblasti e-mailové a webové bezpečnosti dokládá, že společnost NextiraOne Czech je schopna implementovat a spravovat další z celosvětově uznávaných bezpečnostních řešení,“ říká Petr Zemánek, Senior Presales Consultant společnosti NextiraOne Czech. Řešení IronPort jsou známá především svou unikátní reputační databází, která dokáže ještě před vstupem dat do zařízení zachytit více jak 90 % škodlivého provozu.

Certifikace doplňuje již získané zlaté ocenění Cisco Customer Satisfaction Excellence vyjadřující vysokou spokojenost zákazníků se službami společnosti, status technologického specializovaného partnera (Authorized Technology Provider) pro oblast kontaktních center (Unified Contact Center Enterprise) a řadu významných partnerských specializací společnosti Cisco, které NextiraOne Czech obdržela v loňském roce.

„Tímto certifikátem dává společnost NextiraOne Czech opět jasně najevo, že je schopna svým klientům navrhnout a dodat přesně taková bezpečnostní řešení, která odráží jejich specifické potřeby a požadavky, a to s využitím těch nejlepších dostupných technologií. Vyvineme maximální úsilí k tomu, aby se nám podařilo toto jedinečné ocenění obnovit i v budoucnosti,“ doplňuje Petr Zemánek.

O společnosti IronPort Systems
IronPort® systems operuje jako nezávislá obchodní jednotka Cisco systems. IronPort® systems patří do části Cisco Security Technology Group. Je vedoucím poskytovatelem anti-spam, anti-virových a anti-spyware řešení, které je vhodné nejen pro service providery, ale i pro SMB. Technologie IronPort se zaměřuje na světové problémy v rámci Internetu pomocí kombinace silného výkonu s prevencí a reakčními bezpečnostními opatřeními, která lze snadno implementovat a spravovat.

O společnosti NextiraOne Czech
Společnost NextiraOne s centrálou v Paříži je předním evropským expertem na komunikační služby. Navrhuje, implementuje a poskytuje podporu pro řešení všech komunikačních potřeb svých zákazníků, od hlasu a mobility, přes zabezpečení až po aplikace. Dodává dokonale integrovaná, ucelená komunikační řešení, jež dlouhodobě využívají nejlepší technologie na trhu a přinášejí zákazníkům maximální užitek. Společnost je držitelem partnerských certifikací nejvyššího stupně, tzv. zlatých certifikací, společností Alcatel-Lucent, Cisco a Genesys, které odráží odborné schopnosti jejích zaměstnanců. V roce 2007 se NextiraOne Czech stala nejlepším EMEA partnerem pro střední a východní Evropu společnosti Genesys a získala cenu Enterprise Partner of the Year společnosti Cisco Systems. V září 2008 se také stala certifikovaným partnerem Microsoft. Další informace najdete na webu: www.nextiraone-eu.com nebo www.nextiraone.cz.