Společnost NextiraOne spustila nové internetové stránky

10. 6. 2010

[Tisková zpráva] Nový svěží web NextiraOne pro 17 evropských zemí je k dispozici v 10 jazycích včetně češtiny

Praha, 9. června 2010 – Společnost NextiraOne, přední evropský expert na komunikační služby, oživila své webové stránky a dala jim nový svěží vzhled. Nový web společnosti NextiraOne pro 17 evropských zemí v 10 jazykových verzích, včetně češtiny, byl spuštěn na adrese www.nextiraone.eu. Po celé Evropě se nyní návštěvníci setkají s jednotným moderním vzhledem stránek, které jsou přehlednější a více zaměřené na priority zákazníků.

Jako komunikační odborník vytvořila společnost NextiraOne online komunikační prostředí, které reaguje na potřeby zákazníků zaměřením se na jejich nejčastější problémy a diskutovaná témata. Důležitým prvkem webu je část Výzvy, která se soustředí na oblasti jako je snižování provozních nákladů, zvyšování efektivity podnikání, správa sítí s prvky různých výrobců a zelené IT. Na webu se budou také daleko více objevovat videa, případové studie a zákaznické reference. Stránky jsou přehledně členěny podle průmyslových odvětví, řešení, služeb, partnerů a událostí, což usnadňuje orientaci. Poslouží tak jako vysoce praktický nástroj pro všechny, kteří se chtějí dozvědět více o společnosti NextiraOne.

„Zaměřili jsme se na to, čím se naši zákazníci zabývají nejvíce,“ říká Neil Moss, evropský marketingový ředitel společnosti NextiraOne. „Chceme, aby náš web fungoval jako referenční zdroj užitečných informací pro zákazníky, kteří hledají řešení svých komunikačních problémů. Vzhled a charakter nového webu je moderní a svěží, nejdůležitější je ale jeho jednoduché ovládání a snadná dostupnost potřebných informací. Věříme, že jsme vytvořili velmi účinný nástroj pro společnosti, které chtějí těžit z našich odborných znalostí komunikačních technologií, z naší široké odbornosti i zákaznické základny.“

Nový vzhled webu umožní společnosti NextiraOne efektivněji oslovit zákazníky, partnery, média a další návštěvníky, kteří mají o společnost a její služby zájem.

Neil Moss dodává: „Naši přítomnost na webu se snažíme neustále zlepšovat a kriticky hodnotit. Jsme přesvědčeni, že je opravdu důležité aktivně spolupracovat se zákazníky a trhem na budování zdroje informací, který jim skutečně pomůže s řešením problémů.“

Evropský web NextiraOne se nachází na adrese www.nextiraone.eu, odkud jsou dostupné i lokální stránky pro jednotlivé země. Stránky NextiraOne Czech v češtině najdete na adrese www.nextiraone­.eu/cz.

O společnosti NextiraOne
Společnost NextiraOne má ústředí v Paříži a je předním evropským expertem na komunikační služby. Navrhuje, instaluje, udržuje a podporuje řešení všech komunikačních potřeb svých zákazníků od hlasu a mobility přes zabezpečení až po aplikace. NextiraOne dodává dokonale integrovaná, ucelená komunikační řešení, jež využívají nejlepší technologie na trhu a přinášejí zákazníkům maximální užitek.

Další informace najdete na webu: www.nextiraone.eu.

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO