Společnost NextiraOne spustila nové internetové stránky

[Tisková zpráva] Nový svěží web NextiraOne pro 17 evropských zemí je k dispozici v 10 jazycích včetně češtiny

Praha, 9. června 2010 – Společnost NextiraOne, přední evropský expert na komunikační služby, oživila své webové stránky a dala jim nový svěží vzhled. Nový web společnosti NextiraOne pro 17 evropských zemí v 10 jazykových verzích, včetně češtiny, byl spuštěn na adrese www.nextiraone.eu. Po celé Evropě se nyní návštěvníci setkají s jednotným moderním vzhledem stránek, které jsou přehlednější a více zaměřené na priority zákazníků.

Jako komunikační odborník vytvořila společnost NextiraOne online komunikační prostředí, které reaguje na potřeby zákazníků zaměřením se na jejich nejčastější problémy a diskutovaná témata. Důležitým prvkem webu je část Výzvy, která se soustředí na oblasti jako je snižování provozních nákladů, zvyšování efektivity podnikání, správa sítí s prvky různých výrobců a zelené IT. Na webu se budou také daleko více objevovat videa, případové studie a zákaznické reference. Stránky jsou přehledně členěny podle průmyslových odvětví, řešení, služeb, partnerů a událostí, což usnadňuje orientaci. Poslouží tak jako vysoce praktický nástroj pro všechny, kteří se chtějí dozvědět více o společnosti NextiraOne.

„Zaměřili jsme se na to, čím se naši zákazníci zabývají nejvíce,“ říká Neil Moss, evropský marketingový ředitel společnosti NextiraOne. „Chceme, aby náš web fungoval jako referenční zdroj užitečných informací pro zákazníky, kteří hledají řešení svých komunikačních problémů. Vzhled a charakter nového webu je moderní a svěží, nejdůležitější je ale jeho jednoduché ovládání a snadná dostupnost potřebných informací. Věříme, že jsme vytvořili velmi účinný nástroj pro společnosti, které chtějí těžit z našich odborných znalostí komunikačních technologií, z naší široké odbornosti i zákaznické základny.“

Nový vzhled webu umožní společnosti NextiraOne efektivněji oslovit zákazníky, partnery, média a další návštěvníky, kteří mají o společnost a její služby zájem.

Neil Moss dodává: „Naši přítomnost na webu se snažíme neustále zlepšovat a kriticky hodnotit. Jsme přesvědčeni, že je opravdu důležité aktivně spolupracovat se zákazníky a trhem na budování zdroje informací, který jim skutečně pomůže s řešením problémů.“

Evropský web NextiraOne se nachází na adrese www.nextiraone.eu, odkud jsou dostupné i lokální stránky pro jednotlivé země. Stránky NextiraOne Czech v češtině najdete na adrese www.nextiraone­.eu/cz.

O společnosti NextiraOne
Společnost NextiraOne má ústředí v Paříži a je předním evropským expertem na komunikační služby. Navrhuje, instaluje, udržuje a podporuje řešení všech komunikačních potřeb svých zákazníků od hlasu a mobility přes zabezpečení až po aplikace. NextiraOne dodává dokonale integrovaná, ucelená komunikační řešení, jež využívají nejlepší technologie na trhu a přinášejí zákazníkům maximální užitek.

Další informace najdete na webu: www.nextiraone.eu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).