NextiraOne získala v Rakousku jako první certifikaci Cisco Master Unified Communications

[Tisková zpráva] Tato certifikace potvrzuje vedoucí pozici společnosti NextiraOne v oblasti jednotné komunikace

Praha, 1. března 2011 – NextiraOne, přední evropský expert na komunikační služby, potvrdila svoji odbornost v oblasti jednotné komunikace, když jako první firma v Rakousku získala certifikaci Cisco Master Unified Communications. Tato certifikace vyžaduje důkladné znalosti a rozsáhlé praktické zkušenosti s jednotnou komunikací, videem, hlasovou poštou, sledováním přítomnosti, konferencemi, mobilitou a kontaktními centry.

Při získání nejvyšší úrovně kvalifikace pro nabídku řešení Cisco musela společnost NextiraOne projít přísným procesem hodnocení. NextiraOne Austria získala vysoké známky za své know-how a dovednosti, jimiž disponuje v oblasti prodeje i služeb. Certifikace Master Unified Communications je pro zákazníky společnosti NextiraOne zárukou nejvyšší kvality služeb s ještě širší paletou řešení.

Aplikace a řešení nabízená společností NextiraOne jsou klíčová pro podniky, které chtějí efektivně využívat své zdroje a pracovní procesy soustředěné na zákazníky. NextiraOne je implementuje na úrovni hlasových bran a systémů Cisco Unified Communications Manager Express. Z technického hlediska stojí provoz systému na platformě Cisco Unified Communications Manager 8.0 jako centrální složce zajišťující zpracování hovorů. Ta spojuje aplikace hlasu, videa, dat a mobilní komunikace a umožňuje přenášet hovory formou IP telefonie. Cisco Unity 8.0, Unity Express a Cisco Unity Connection 8.0 zajišťují přehrávání, zobrazení a řazení hlasových zpráv, takže nemůže dojít ke ztrátě žádného hovoru.

NextiraOne rovněž nabízí špičkové řešení videokonferencí, které jsou nyní nepostradatelnou součástí komunikace téměř ve všech firmách. Interní a externí videoschůzky se zákazníky a partnery lze snadno realizovat prostřednictvím integrovaných technologií Cisco Unified MeetingPlace 8.0 a Cisco Webex.

NextiraOne kromě toho nabízí řešení mobility zaměstnanců Cisco Mobility, které umožňuje zastihnout jakéhokoli zaměstnance přes číslo linky na mobilním telefonu. Zjednodušuje tak proces kontaktování určitého člověka prostřednictvím jediného čísla, ať už je v kanceláři nebo na mobilu.

Právě díky takovým řešením je společnost NextiraOne předním expertem na řešení jednotné komunikace v Rakousku i v celé Evropě.

„Gratulujeme společnosti NextiraOne Austria k tomuto vynikajícímu výsledku a s potěšením ji vítáme v elitní skupině několika málo partnerů, kteří získali specializaci Cisco Master Unified Communications. Je vidět, že NextiraOne rozumí potřebám svých zákazníků a má tu nejlepší pozici pro budoucí úspěchy při realizaci komunikačních řešení,“ řekl Dr. Achim Kaspar, ředitel společnosti Cisco Austria.

„První a jedinou certifikaci Cisco Master Unified Communications v Rakousku jsme získali díky špičkovým výsledkům našeho týmu komunikačních expertů a pokračujeme tím v budování naší spolupráce se společností Cisco. Jsme jedním ze tří partnerů, kteří získali tento status v celém regionu DACH (Německo, Rakousko a Švýcarsko). Budeme nadále dodávat zákazníkům individuální řešení, která umožňují snadno používat složité technologie,“ řekla Dr. Margarete Schramböck, viceprezidentka společnosti NextiraOne pro Německo a Rakousko.

O společnosti NextiraOne

Společnost NextiraOne má ústředí  v Paříži a je předním evropským expertem na komunikační  služby. Navrhuje, instaluje, udržuje a podporuje řešení všech komunikačních potřeb svých zákazníků od hlasu a mobility přes zabezpečení až po aplikace. NextiraOne dodává  dokonale integrovaná, ucelená komuni­kační řešení, jež  využívají nejlepší technologie na trhu a přinášejí  zákazníkům maximální užitek.

Další informace najdete na webu: www.nextiraone­.eu

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna