Společnost NEXTLAN se stala výhradním distributorem produktů společnosti Cognimatics pro vyhodnocování obrazu

[Tisková zpráva] Společnost NEXTLAN se stala výhradním distributorem produktů pro rozpoznávání a analýzu obrazu firmy Cognimatics. Softwarová řešení TrueView spočítají návštěvníky, určí úspěšnost marketingových akcí a postarají se o bezpečnost zvolených oblastí.

Výhradní distribuce produktů Cognimatics TrueView vhodně doplňuje dosavadní nabídku společnosti NEXTLAN. Produktová řada TrueView je nabízena jako samostatný software určený pro běžná PC či pokladní systémy, ale také jako vestavěné řešení pro kamery a videoservery Axis.

Software TrueView mění kamery na velmi kvalitní senzor. V reálném čase provede analýzu a vyhodnocení obrazu a získá z něj důležité informace. TrueView People Counter spočítá návštěvníky obchodu (přicházející i odcházející) a nabídne podrobné a přehledné statistiky.

Znalosti o zákaznících získané pomocí TrueView People Counteru lze využít ke zvýšení prodejů a vyšší efektivitě prodejny. Získaná data o pohybu zákazníků umožní analýzu trendů a vyhodnocení reklamy a propagace. Dovolí lépe naplánovat směny zaměstnanců a vybrat optimální otevírací dobu. Díky monitorování pohybu zákazníků je možné zlepšit strategická marketingová rozhodnutí a minimalizovat ztráty způsobené nefunkčními reklamními akcemi.

Doplňkový TrueView Report běžící na běžném počítači nebo POS terminálu nabídne podrobné statistiky. Program také slouží ke snadné správě počítání lidí z více zdrojů a umožňuje jejich srovnání s POS daty z pokladen, povětrnostními podmínkami atd. To je zvlášť užitečné pro obchodní řetězce či nákupní střediska.

Nástroj TrueView Dwell Time dodává přesné informace o účinnosti marketingových nástrojů na zákazníky uvnitř obchodu. Umí spočítat návštěvníky, kteří si skutečně prohlédli dané marketingové médium, a změřit odezvu zákazníků na specifické prvky uvnitř obchodu včetně doby zaujetí. Pomůže tak získat přesné informace o účinku marketingu.

Ve spolupráci s People Counterem nabídne Dwell Time také srovnání počtu všech návštěvníků prodejny s těmi, kteří prošli kolem daného marketingového média bez povšimnutí, a zákazníky, kteří si ho prohlédli.

Posledním z řady TrueView je nástroj Digital Fence. S ním spolehlivě střežíte virtuální hranici, a to jak ve vnitřních prostorách, tak ve venkovních. Na překročení bezpečnostní hranice reaguje Digital Fence spuštěním požadované akce: od tichého upozornění ochranky po hlasitý alarm.

Všechny produkty řady TrueView jsou dostupné jak v zabudovaném provedení pro kamery Axis, tak pro běh na minipočítačích, běžných serverech a pokladních terminálech. Lze je také snadno využít s analogovými kamerami připojenými na videoserver Axis 242S IV.

Produkty TrueView slouží především k zautomatizování činnosti, kterou je člověk schopen dělat vizuálně. Využití nacházejí v obchodech, kde přinášejí důležité informace nejen o počtu zákazníků, ale také o jejich nákupním chování a rozhodování.

Více informací lze získat na adrese www.cognimatics.com či www.netcam.cz/pro­dukty/software-sprava-videa/cognima­tics.php.

Cognimatics
Cognimatics je vedoucí společnost v oblasti rozpoznávání obrazu. Nabízí jak produkty pro mobilní telefony, tak řešení pro inteligentní dohled. V oblasti mobilních telefonů nabízí známé produkty FaceWarp a Makeover, prodávané v milionech kusů.

V oblasti dohledových aplikací nabízí společnost Cognimatics produktovou řadu TrueView. Ta obsahuje průlomová řešení pro automatické vyhodnocení obrazu z bezpečnostních kamer. Produkty TrueView obsahují kompletní řešení pro maloobchod a správu parkovacích ploch založená na patentované technologii.

Další informace naleznete na www.cognimatic­s.com.

NEXTLAN
NEXTLAN je value added distributor řešení pro datové sítě a telekomunikace – síťových kamer a tiskových serverů Axis Communications, měřicích přístrojů a analyzátorů Fluke Networks a softwarových řešení pro správu sítí společnosti Castle Rock.

NEXTLAN svým partnerům poskytuje předprodejní a technickou podporu a poradenství při realizaci síťových, monitorovacích a telekomunikačních systémů. Naší filozofií je vytváření dlouhodobých korektních vztahů se zákazníky a poskytování kvalitních produktů a služeb.