NEXTRA ČR představuje nové vysokorychlostní služby DSL – symetrické a garantované

NEXTRA ČR představuje nové vysokorychlostní služby DSL – symetrické a garantované

Praha, 19. 7. 2004 – Společnost NEXTRA Czech Republic, přední poskytovatel služeb xDSL na českém trhu, rozšiřuje nabídku vysokorychlostních datových služeb o produktovou řadu NEXTRA OPTIMALink, která je založená na technologii SHDSL s garantovanými technickými parametry a rychlostmi symetrickými v obou směrech.

NEXTRA OPTIMALink je poskytována na technologické platformě xDSL od společnosti Telenor Networks a je tedy určena majitelům telefonních linek, které jsou zpřístupněny na uvolněných místních metalických smyčkách na produktové platformě společnosti Telenor Networks.

„NEXTRA OPTIMALink uspokojí potřeby zákazníků, kteří požadují symetrický provoz v obou směrech s garancí minimální rychlosti a kvalitativních parametrů datového provozu za výhodné ceny,“ říká Petr Pacas, obchodní ředitel společnosti. NEXTRA OPTIMALink je poskytována v nominálních rychlostech 512, 1024 a 2048 kb/s s tím, že garantovaná minimální rychlost je vždy více než polovina nominální rychlosti. „Našim zákazníkům garantujeme téměř 2/3 nominální rychlosti, což je s ohledem na cenu tohoto typu služeb v porovnání s klasickými digitálními okruhy nabídka více než výhodná,“ dodává Petr Pacas.

Produkty na technologii SHDSL s garancí kvalitativních parametrů a rychlosti v obou směrech nově také rozšiřují stávající produktovou řadu NEXTRA FIXLink. U této řady zaručuje Nextra CR nominální rychlost v plné výši. Všechny varianty služby FIXLink jsou optimalizovány pro potřeby středních či velkých společností a díky nastaveným garancím jsou schopny splňovat náročné požadavky pro internetový provoz uživatelů.

Objem přenášených dat není u služeb OPTIMALink a FIXlink žádným způsobem omezen ani dodatečně zpoplatněn.

Podrobnější informace o cenových programech a podmínkách služeb NEXTRA OPTIMALink a NEXTRA FIXLink najdete na webových stránkách www.nextra.cz

Pro další informace kontaktujte:

Hana Boháčová, Telenor Country Office ČR, V Celnici 10, Praha 1
Tel.: +420 296 355 111, GSM: +420 602 376 356, e-mail: hana.bohacova@te­lenor.com

Rostislav Kocman, Ogilvy Public Relations, Přívozní 2a, Praha 7, 170 00
Tel.: +420 221 998 242, GSM: +420 737 265 943, e-mail: rostislav.koc­man@ogilvy.com

O společnosti NEXTRA Czech Republic s.r.o.

NEXTRA Czech Republic s. r. o. je předním poskytovatelem služeb ADSL a řešení virtuálních privátních sítí (VPN). V portfoliu komplexních telekomunikačních služeb najdete řadu vysoce kvalitních komunikačních služeb založených na protokolu IP, jako jsou internetová konektivita, hlasové služby přes internet (VoIP), řešení pro zabezpečení firemních dat či hostování serverů a aplikací v datových centrech.

Více informací najdete na www.nextra.cz.