NEXTRA je generálním partnerem Českého lva i v roce 2003

NEXTRA je generálním partnerem Českého lva i v roce 2003

Praha, 23. ledna 2003 – Společnost NEXTRA, přední poskytovatel internetových a komunikačních služeb pro podnikovou klientelu, prodloužila spolupráci se společností Vachler Art Company (VAC) a stala se i v roce 2003 generálním partnerem prestižního udílení cen filmové akademie Český lev 2002. Slavnostní vyhlášení nejúspěšnějších filmů za rok 2002 proběhne 1. března 2003 ve velkém sále Lucerny.

„NEXTRA je generálním partnerem Českého lva a tím i partnerem českého filmu již druhý rok po sobě. Osobně vnímám toto spojení velmi prestižně, neboť v Čechách se vždy točily filmy, které snesou i ta nejpřísnější měřítka. Je nám proto ctí, že se můžeme na podpoře a rozvoji českého filmu podílet alespoň touto formou,“ řekl Vít Šubert, generální ředitel společnosti NEXTRA. „Letošní nabídka filmů z české produkce je stejně jako v minulých letech velmi bohatá a odborná porota nebude mít snadný úkol. Věřím, že nakonec zvítězí film, který sklidí úspěch nejen v Čechách, ale i v zahraničí,“ dodal Šubert.

Slavnostní vyhlášení nejlepšího českého filmu za rok 2002 a předání Českého lva proběhne 1. března 2003 ve velkém sále Lucerny. Vít Šubert zároveň předá producentům vítězného filmu hlavní výhru v podobě kreditu na využití služeb společnosti NEXTRA ve výši 200 000 korun. Filmová akademie udílí cenu Český lev již od roku 1993 s cílem ocenit tvůrčí činnost domácí filmové tvorby a distribuce.

O společnosti NEXTRA

NEXTRA respektuje jedinečnost každé společnosti, analyzuje a navrhuje vždy optimální komunikační řešení s důrazem na individuální přístup k zákazníkovi. NEXTRA nabízí celou škálu komunikačních služeb na bázi IP protokolu, jako jsou služby pro spolehlivé připojení k Internetu, hostování serverů a aplikací v datových centrech, řešení pro zabezpečení firemních dat, telekomunikační služby – kvalitní, levné telefonování a služby budování virtuálních privátních sítí – řešení pro vnitrofiremní komunikaci. Společnost NEXTRA nabízí své služby zákazníkům v České republice i na Slovensku.

Pro další informace, prosím, kontaktujte:

Petra Zdeňková
NEXTRA Czech Republic