Nextra získala certifikát Cisco Powered Network

5. 3. 2001

Nextra získala certifikát Cisco Powered Network

Praha, 5. března 2001 – Nextra Czech Republic s.r.o. opět potvrdila svůj cíl poskytovat maximálně bezpečné a spolehlivé služby. Pro svou síť i řešení získala certifikát Cisco Powered Network.

Jedním ze základních prvků celosvětové sítě sítí jsou i produkty společnosti Cisco, která je ve svém oboru jasným vůdcem. Takřka všechny informace, jež proudí Internetem se k adresátům dostávají díky směrovačům Cisco. Avšak ne každý, kdo využívá produktů této společnosti může nést označení Cisco Powered Network. Oficiální dokument firmy Cisco o tomto certifikátu říká:

„Certifikace Cisco Powered Network hodně vypovídá o kvalitě řešení jednotlivých poskytovatelů Internetu. Toto označení si totiž získaly tím, že dokázaly dlouhodobě udržet svou síť na vysokých standardech. Daly tak jasně najevo, že kvalita je základem jejich filozofie a zákazník se na jejich služby může spolehnout.“

Even Reitan, generální ředitel společnosti Nextra Czech Republic, s.r.o., u příležitosti předávání certifikátu řekl: „Jsme potěšeni, že můžeme našim zákazníkům nabídnout tu nejvyšší možnou kvalitu služeb i sítě, která je nyní navíc garantována certifikátem Cisco. Nextra, která je vedoucím internetovým poskytovatelem na českém trhu, neustále zvyšuje kvalitu svých služeb a certifikát Cisco Powered Network nám pomáhá ujistit naše zákazníky, že se nám daří tento cíl naplňovat.“

Udělení Cisco Powered Network společnosti Nextra Czech Republic s.r.o. jen podtrhuje společné zaměření obou firem. Tím je využití širokopásmových IP sítí k poskytování rozšířené nabídky konektivitních i aplikačních služeb. Cisco totiž stejně jako Nextra řídí své kroky s přesvědčením, že IP sítě jsou základem pro poskytování chytrých služeb, které zákazníkům mohou nabídnout strategické výhody. Mimo jiné můžeme díky tomuto užšímu spojení se společností Cisco na trh uvádět nová řešení rychleji a ve více provedeních.

O společnosti Nextra Czech Republic Společnost NEXTRA Czech Republic s.r.o., která je součástí celoevropské struktury NEXTRA, disponuje jednou z největších a nejbezpečnějších páteřních sítí ve střední Evropě. Mimo úctyhodné mezinárodní konektivity 2×155 Mb/s, se Nextra může pochlubit i infrastrukturou, jež pokrývá a propojuje většinu země. Nextra je jediným poskytovatelem Internetu, který má do sdružení NIX dvě nezávislé linky o kapacitě 2×100 Mb/s a je tak několikanásobně jištěn proti možným výpadkům.

O společnosti Cisco

Společnost Cisco Systems byla založena v prosinci 1984 v kalifornském Menlo Park skupinou počítačových expertů ze Stanfordovy univerzity. V současné době je Cisco Systems vedoucí světová společnost v oblasti přenosu dat, hlasu a obrazu a v oblasti LAN a WAN sítí . Téměř veškerý provozu Internetu je směrován produkty Cisco Systems.

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Podnikatel.cz: Italové dělají mozzarellu z mléka z Česka

Italové dělají mozzarellu z mléka z Česka

Vitalia.cz: Jak vybrat ořechy do cukroví a kde mají levné

Jak vybrat ořechy do cukroví a kde mají levné

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?