Aplikace Norton Internet Security společnosti Symantec pomáhá chránit počítače ASUS na celém světě

10. 1. 2009

[Tisková zpráva] Praha – 9. ledna 2009 – Společnost Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC), výrobce bezpečnostního softwaru Norton, oznámila, že aplikace Norton Internet Security 2009 bude chránit stolní a přenosné počítače ASUS prodávané na celém světě. Podle podmínek víceleté smlouvy se bude oceněná aplikace Norton Internet Security dodávat v počítačích Eee PC a Eee Box. Zákazníci získají bez příplatku plnohodnotné 60denní úvodní přihlášení k odběru aplikace Norton Internet Security.

Aplikace Norton Internet Security 2009 je nejrychlejší sada zabezpečení s několika stovkami zlepšení zaměřených na zvýšení výkonu. Podle nezávislých testů třetích stran proběhne instalace aplikace Norton Internet Security a rychlé prověřování za dobu kratší než 1 minuta. Aplikace Norton Internet Security má velmi nízké nároky na prostředky, ale přesto nabízí výkonnou ochranu před online hrozbami. Výkonná ochrana prohlížeče, ochrana před spywarem, antivirová ochrana a ochrana identity umožňuje zákazníkům bezpečně nakupovat, procházet Internet a používat bankovní služby online.

„Společnost Symantec je potěšena, že může aplikaci Norton Internet Security nabídnout prostřednictvím špičkových netbooků a nettopů ASUS,“ řekl Hal Bennett, vice president, consumer channel sales, společnost Symantec Corp. „U své řady netbooků a nettopů, které jsou levné, ekologicky šetrné a módní, zajišťuje společnost ASUS zabezpečení ihned po prvním spuštění a tím prokazuje, jak dbá na potřeby svých zákazníků.“

„Počítače Eee PC a Eee Box s jejich nebývale snadným použitím umožnily přístup k Internetu velkému počtu uživatelů s malými nebo žádnými předchozími zkušenostmi s počítači, přičemž mnozí z nich nemají ponětí o nebezpečí, jaké představují adware, spyware, viry, červi, nevyžádaná pošta a jiné hrozby,“ řekl Ellis Wang, Eee PC Software PM Department Director, společnost ASUS. „Aplikaci Norton Internet Security 2009 budeme dodávat spolu s každým počítačem Eee PC a Eee Box. Naši uživatelé tím získají přístup k rychlému řešení zabezpečení se snadným použitím, které poskytuje několik vrstev ochrany nezbytných ke zmírnění rizik online a k zajištění co nejbezpečnějšího a nejproduktivnějšího využití Internetu.“

O produktech Norton společnosti Symantec
Produkty Norton společnosti Symantec chrání spotřebitele před tradičními hrozbami pomocí antivirové ochrany, ochrany před nevyžádanou poštou a ochrany proti spywaru, a také před boty, automatickým stahováním z webu a krádeží identity a současně mají nízké nároky na systémové prostředky. Společnost poskytuje také služby, například pomoc při potížích s počítačem pomocí nástroje NortonLive™ a zálohování online, a je důvěryhodným zdrojem informací v otázkách bezpečnosti rodiny online.

O společnosti ASUS
ASUS je přední společnost nové digitální éry. Společnost má víc než osm tisíc zaměstnanců na celém světě, špičkový výzkumný a vývojový tým a její obrat za rok 2007 činil 6,9 mld. USD. ASUS se řadí mezi 10 předních IT společností v seznamu InfoTech 100 časopisu BusinessWeek a v tomto seznamu se objevuje bez přestávky již 11 let v řadě za sebou. Časopis Wall Street Journal Asia vybral společnost ASUS jako jedničku na Tchaj-wanu v oblasti kvality a služeb.

O společnosti Symantec
Společnost Symantec zaujímá světové prvenství v poskytování softwaru, zařízení a služeb, díky nimž mohou podniky i jednotliví zákazníci důvěřovat připojení ke světové síti. Společnost svým zákazníkům poskytuje software a služby zaměřené na předcházení bezpečnostních rizik a rizik týkajících se dostupnosti, dodržování norem a výkonu, a pomáhá jim tak chránit jejich infrastrukturu a informační zdroje a procesy. Společnost Symantec má ředitelství ve městě Cupertino v Kalifornii a pobočky ve více než 40 zemích. Další informace jsou k dispozici na adrese www.symantec.com.

Vitalia.cz: Pečete cukroví a zbyl vám bílek?

Pečete cukroví a zbyl vám bílek?

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Lupa.cz: Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla