NEJŽHAVĚJŠÍ DÁREK LETOŠNÍCH VÁNOC DORAZIL V PODOBĚ TENOUČKÉHO NOTEBOOKU DELL XPS™ M1530

[Tisková zpráva] Praha, 3. prosince 2007— Společnost Dell dnes představila dlouho očekávaný notebook XPS M1530. Jedná se větší variantu cenami ověnčeného modelu M1330, který byl uveden na trh v polovině letošního roku. Tento elegantní model s 15,4 palcovým displejem je hned na první pohled charakteristický designem, který se poprvé objevil právě u jeho třinácti-palcové varianty. S cenou začínající na 45 650 Kč bez DPH včetně dopravy k zákazníkovi aspiruje notebook XPS M1530 na nejžhavější předvánoční novinku pro všechny, kteří touží po nekompromisním výkonu, vycházejícím z nejmodernějších technologií, podpořeném jedinečným designem a stylem.

„Obrovský zájem o XPS M1330 dokazuje, že orientace společnosti Dell na design a výkon nachází odezvu u zákazníků, kteří žádají notebook s prvotřídními vlastnostmi,“ říká Charlie Tebbs, ředitel pro spotřebitelský marketing společnosti Dell EMEA. „Chceme tohoto úspěchu využít k rozšíření řady výrobků, přičemž notebook XPS M1530 přináší charakteristické vlastnosti řady XPS na nejpopulárnější segment trhu, kterým jsou notebooky s 15,4 palcovým širokoúhlým displejem.“

Notebook XPS M1530 s hmotností začínající těsně pod 2,62 kg a štíhlým profilem 23,7 mm přináší vyvážený kompromis mezi mobilitou a výbavou. Standardem je 15,4 palcový širokoúhlý displej s vysokým rozlišením a technologií TrueLifeTM, slot-in (štěrbinová) optická mechanika, grafická karta s podporou DirectX 10. Dále pak propracovaná podsvícená kapacitní tlačítka pro ovládání médií řešením MediaDirect a podpora HDMI. Zákazníci si mohou vybrat podle svých preferencí mezi černou (Tuxedo Black) a rubínovou (Crimson Red) barvou šasi.

Multimediální nadšenci ocení volitelnou Blu-ray mechaniku, zvukotěsná sluchátka a dálkové ovládání, které se vkládá do slotu pro ExpressCard. Technologie MediaDirect a Instant Office společnosti Dell nabízejí prostřednictvím jediného tlačítka rychlý přístup k hudbě, filmům a obrázkům, jakož i k položkám v kalendáři a kontaktům bez nutnosti startu celého systému. Model XPS M1530 je standardně vybaven WI-FI. Volitelný je Bluetooth a zabudovaný HSDPA modul.

Další informace o notebooku XPS M1530 jsou k dispozici na www.dell.cz

Ve standardní výbavě naleznou zákazníci rovněž dvou-megapixelovou webkameru, čtečku otisků prstů a dva výstupy na sluchátka. Standardem je tak, jako u jiných produktů Dell, dvouletá záruka Next Business Day, tedy garance opravy či výměny v případě poruchy do druhého pracovního dne.