Nová aplikace Trend Micro pro ochranu před hrozbami je nyní dostupná prostřednictvím App Store

24. 6. 2010

[Tisková zpráva] Nejnovější bezplatná aplikace Trend Micro Threat Watch pomáhá zůstat v obraze, přináší nejnovější informace a výstrahy zabezpečení

CUPERTINO, Kalifornie, 22. června 2010 – Počínaje dneškem je prostřednictvím obchodu App Store dostupná nejnovější bezplatná aplikace Trend Micro pro iPhone, iPod touch a iPad. Threat Watch App pomáhá uživatelům zajistit okamžitý a přímý přístup k nejnovějším zprávám o nejnovějších hrozbách a plánech počítačových pirátů a díky tomu vytvoří z mobilních přístrojů osobní centrum prostředků pro ochranu proti hrozbám.

Threat Watch App odkazuje přímo na TrendWatch, centrum prostředků a novinek o hrozbách od společnosti Trend Micro, které poskytuje aktuální bezpečnostní poradenství o nejnovějších aktivitách v oblasti hrozeb, bezplatné nástroje, přístup na blog Trend Micro, který se zabývá malwarem, informace o bezpečnostní připravenosti a tipy ohledně online zabezpečení a prevence hrozeb. S pomocí Threat Watch App mohou uživatelé vyhledávat informace a rady týkající se zabezpečení, kdykoli vezmou do ruky iPhone, iPod touch či iPad.

Hlavní funkce Threat Watch:

• Přímý přístup na blogy Trend Micro, včetně blogu Trend Micro Malware Blog s informacemi o nejnovějších hrozbách.
  • Přímý přístup k TrendWatch, centru Trend Micro poskytujícímu prostředky na ochranu proti hrozbám, které informuje uživatele o aktuálních aktivitách v oblasti hrozeb a nabízí bezplatné bezpečnostní nástroj.
  • Nejnovější zprávy o hrozbách doručované přímo do přístroje uživatele; proužek na obrazovce upozorní uživatele, když se objeví nová hrozba nebo zranitelné místo.
  • Přímý přístup ke vzdělávacím videozáznamům o internetových hrozbách a prostředí hrozeb.

Trend Watch je k dispozici bezplatně prostřednictvím obchodu App Store nebo na adrese www.itunes.com/ap­pstore.

Kromě aplikace doručující nenovější zprávy nabízí Trend Micro také nástroj Trend Smart Surfing for iPhone and iPod touch, poprvé představený v roce 2009. Trend Smart Surfing je nástroj pro internetové prohlížení, který pomocí technologie Trend Micro pro kontrolu reputace webů, jedné z komponent infrastruktury Trend Micro™ Smart Protection Network, zabrání uživatelům přístrojů iPhone a iPod touch neúmyslné navštívit webové stránky, které mohou obsahovat škodlivý obsah určený k odcizení důvěrných informací a osobních údajů. Infrastruktura Trend Micro™ Smart Protection Network™ představuje pokročilou ochranu z cloudu a v reálném čase blokuje hrozby dřív, než vás mohou napadnout. Nabízí chytřejší zabezpečení.

O společnosti Trend Micro:
Trend Micro Incorporated, globální leader v oblasti zabezpečení internetového obsahu, se zaměřuje na zajištění bezpečnosti výměny digitálních informací pro podniky a zákazníky. Trend Micro stojí v čele vývoje integrovaných technologií pro správu hrozeb, které chrání kontinuitu provozu, osobní informace a majetek před malwarem, spamem, datovými úniky a nejnovějšími webovými hrozbami. Více informací o takových hrozbách naleznete na adrese http://www.tren­dmicro.com/go/tren­dwatch. Flexibilní řešení Trend Micro dostupná v mnoha různých variantách jsou nepřetržitě podporovaná odborníky na webové a počítačové hrozby po celém světě. Tato řešení jsou často založena na platformě Trend Micro™ Smart Protection Network™, nové generaci infrastruktury pro zabezpečení obsahu klientů v prostředí cloud computingu, která kombinuje propracovanou technologii kontroly reputace z cloudu, zpětnovazebné smyčky a odborné znalosti výzkumných pracovníků TrendLabsSM pro zajištění ochrany před nejnovějšími hrozbami v reálném čase. Trend Micro je nadnárodní společnost se sídlem v Tokiu, jejíž bezpečnostní řešení se prodávají po celém světě prostřednictvím jejích obchodních partnerů. Navštivte prosím www.trendmicro.com.

Lupa.cz: Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Lupa.cz: Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?