Nová deska Skyline u T-Mobile za 50 Kč

[Tisková zpráva] Album Private Madness, Public Danger ke stažení na t-music.cz

Praha, 20. října 2010 – T-Mobile pokračuje v podpoře tuzemských kapel prostřednictvím hudebního portálu www.t-music.cz. Nabídne tak fanouškům skupiny Skyline novou, v pořadí již pátou desku s názvem Private Madness, Public Danger za přátelských 50 Kč. Album bude na těchto stránkách ke stažení již od zítřejšího dne, tj. od 21. října 2010.

„Spolupráce se Skyline je pokračováním série projektů s českými kapelami, které se rozhodly zpřístupnit svou tvorbu na t-music.cz za cenu přijatelnou pro fanoušky,“ říká Jiří Hašek, ředitel řízení kategorie a produktů T-Mobile, a dodává: „Touto cestou se vydává stále početnější skupina kapel napříč českou hudební scénou. Jména jako Kryštof, Vypsaná fiXa, Imodium, Horkýže Slíže, Polemic nebo Chinaski jednoznačně dokazují, že je o spolupráci s t-music velký zájem.“

Příznivcům klubové scény a elektronické hudby není jistě tvorba Skyline neznámá. Nicméně pro ty, kteří je dosud neslyšeli, přichystal T-Mobile novinku v podobě streamingu celé desky zdarma. Návštěvníci portálu si tak mohou před koupením album nejprve poslechnout, počet přehrání není nijak omezen. Nová, a skutečně dlouho očekávaná deska, bude ke stažení v tradičním formátu MP3 320 kbps bez DRM, včetně kompletního bookletu a textů za cenu 50 Kč s DPH. K placení lze využít Premiové SMS.

Páté album Skyline Private Madness, Public Langer vychází 25. října na labelu Sub Pub Records. Desku, pojmenovanou podle pilotního dílu seriálu Profesionálové, produkoval ostřílený Dušan Neuwerth (Tata Bojs, Vypsaná fixa, The Prostitute aj.). Novinkou také je, že ji formace natočila se zpěvačkou Markou Rybin (ex-Gaia Mesiah). Nahrávka přináší pro Skyline překvapivou změnu soundu, který je mnohem ostřejší a živější než na předešlých albech. Kapela na podporu nové desky zahajuje 22. října turné. V jeho rámci proběhne 4. listopadu v pražském Lucerna Music Baru i křest CD.

t-music
t-music reprezentuje všechny hudební aktivity společnosti T-Mobile určené hlavně mladým lidem žijícím aktivním životem, pro které je hudba nedílnou součástí každého dne. Hudební portál www.t-music.cz přináší uvítací a vyzváněcí tóny, t-music chart s videoklipy či novinky ze světa hudby.

Prostřednictvím t-music přináší T-Mobile koncerty českých i zahraničních interpretů, podporuje hudební festivaly a začínající interprety.

Další informace na www.t-music.cz.

O společnosti
Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996. K 30. červnu 2010 společnost obsluhovala téměř 5,5 milionu mobilních zákazníků.

T-Mobile nabízí mobilní služby ve standardu GSM 900 MHz a 1800 MHz, a zároveň provozuje síť UMTS. Od 1. ledna 2008 je T-Mobile poskytovatelem služby vysokorychlostního přístupu k internetu technologií ADSL a rovněž nabízí hlasové služby prostřednictvím veřejné pevné sítě elektronických komunikací. Od konce roku 2009 společnost rozšířila nabídku také o ICT služby.

Od svého založení společnost klade důraz na kvalitu nabízených služeb, vynikající péči o své zákazníky a korektní chování k obchodním partnerům, zaměstnancům a životnímu prostředí. T-Mobile je mimo jiné držitelem ocenění VIA Bona 2009 za zapojování zaměstnanců do dárcovství a dobrovolnictví.

T-Mobile je členem mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom. Zákazníci díky mezinárodnímu zázemí mohou v zahraničí počítat s dostupností služeb, na něž jsou zvyklí z domova, či využít jednotné a velmi výhodné ceny za volání.

Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz.