Nová generace AquaTank se systémem vodního chlazení zaručuje až o 10°C nižší teplotu

[Tisková zpráva] ASUS EAH2900XT AquaTank/G/HTVDI/512M s maximálním chladícím výkonem a konstrukcí příznivou pro náročné uživatele

Praha 5. září 2007 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, uvádí na trh nové grafické řešení EAH2900XT AquaTank/G/HTVDI/51­2M, které pomocí chladicí technologie nové generace AquaTank, používané výhradně společností ASUS, nabízí náročným hráčům maximální chlazení pro vyspělé, vysoce výkonné karty. Spolu s tímto chladičem obsahuje exkluzivní balík i několik herních titulů – S.T.A.L.K.E.R: Shadows of Chernobyl a RACE™ THE WTCC; a dále poukázku na balík her od společnosti Valve “The Black Box”, jenž obsahuje 3 jednoúrovňové hry: Half Life 2: Episode Two, Team Fortress 2 a Portal.

Maximální chladící výkon
Zařízení ASUS EAH2900XT AquaTank je vybaveno silnějšími vodními trubicemi, které odvádějí více tepla, a větším zásobníkem vody, jenž obsahuje větší množství chladicí kapaliny. Tato jedinečná konstrukce chladicího modulu umožňuje účinný odvod tepla, čímž je zajištěna vhodnější teplota pro lepší výkon. Kromě toho způsob provedení průtoku vzduchu automaticky přivádí vstupní chladný vzduch, který ochlazuje grafický procesor a RAM. Ve srovnání s běžnými deskami je tak možno pomocí EAH2900XT AquaTank snížit teplotu grafického procesoru o neuvěřitelných 10°C, čímž získají uživatelé skvělý herní zážitek.

Hardwarové provedení příznivé pro uživatele
Vedle svého silného chladícího výkonu má EAH2900XT AquaTank ideální provedení, které uživatelům poskytuje komfort a flexibilitu. Ve srovnání s jinými zařízeními pro svépomocný upgrade tak mohou uživatelé snadno využít EAH2900XT Aquatank pomocí instalace jednoduchého modulu, a to ve dvou snadných krocích. Hlásič průtoku navíc upozorní uživatele v případě, že chladicí kapalina přestane protékat a hladina vody v zásobníku dosáhne takové úrovně, kdy je nutno kapalinu doplnit. Chladicí kapalina se přitom doplňuje jednoduchým odšroubováním zátky na boku vodního zásobníku, přičemž moderní konstrukce trubkového spoje zajišťuje, aby nedošlo k unikání chladicí kapaliny.

Exkluzivní nabídka hry S.T.A.L.K.E.R: Balík Shadow of Chernobyl
Obchodní výhodou ASUS EAH2900XT AquaTank je také fakt, že je prodáván spolu s kritiky oceňovanou hororovou hrou S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl od společnosti GSC Game World. “S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl je napínavá FPS hra s otevřeným koncem a osobitou atmosférou, takže grafické prvky hry jsou velmi detailní a vyžadují kartu s vysokým výkonem a vysokou kvalitou, aby se mohla uplatnit dokonalá grafika této hry,” uvedl Ian Curran, zástupce ředitele společnosti International Publishing, THQ. “Grafické řešení ASUS EAH2900XT AquaTank/G/HTVDI/51­2M tyto nároky bezpochyby splňuje a naše společnost THQ je ráda, že může hru S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl přiložit do jednoho balíčku k této výjimečné grafické kartě.”

Technologie Splendid Video Intelligence
S technologií Splendid Video Intelligence jsou obrázky poskytované grafickými kartami ASUS skvěle vyvážené tak, aby působily co možná nejživějším dojmem a zároveň využívaly barev nejvíce vyhovujících lidskému oku. Z tohoto důvodu je pak sledování filmů na PC stejně dobré jako na televizi nejvyšší třídy. Splendid se skvěle doplňuje s technologii Avivo HD firmy AMD, která umožňuje zrychlení hardwaru pro dekódování obrazu.

Exkluzivní GamerOSD od ASUS pro všestranné grafické využití
ASUS EAH2900XT AquaTank zároveň zahrnuje exkluzivní technologii ASUS GamerOSD, která umocňuje skutečné možnosti grafických karet této značky. Je schopna zajistit u grafické karty možnost přetaktování a chatování přímo v okně na obrazovce během hraní hry, a tím zajistit uživateli nastavení výkonu v reálném čase, pokud to okolnosti vyžadují. V neposlední řadě tato technologie rovněž umožňuje uživateli, aby si snadno mohl zaznamenat živou herní akci nebo živé vysílání přes internet.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti www.asus.com nebo http://cz.asus.com

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).