Nová služba sdílení videa pro české uživatele internetu

24. 1. 2007

[Tisková zpráva] Praha, 24. ledna 2007 – Počínaje dnešním dnem mají internetoví uživatelé možnost využívat skvělých služeb a zajímavého obsahu na zbrusu novém multimediálním portálu „N-JOY.CZ“ (výslovnost jako anglické sloveso „enjoy“; v překladu znamená „mít požitek, těšit se z něčeho“).

Tento portál je přístupný na adrese www.n-joy.cz a jeho tvůrci ho označují za „český YouTube™“, neboť uživatelům umožňuje:

• přidávat a sdílet na internetu videa vytvořená samotnými uživateli (např. pomocí video kamery, digitálního fotoaparátu, webové kamery či mobilního telefonu) nebo videa, která uživatelé nalezli či získali jinde (např. na internetu nebo e-mailem);
  • prohlížet nabídku obsahu, který poskytli jiní uživatelé;
  • sledovat další předem připravený obsah, přehledně rozdělený do hlavních kategorií, jako jsou Vtipy, Hry, Televize, Kino a Webové kamery.

Přístup k veškerému obsahu a využívání všech služeb portálu N-JOY.CZ je zdarma.

Portál N-JOY.CZ vytvořila česká společnost FunPower s.r.o. (dále jen FunPower), která se zabývá vývojem webových služeb. Kromě svých hlavních funkcí, kterými jsou stahování a sdílení video obsahu, je portál N-JOY.CZ koncipován jako zdroj široké nabídky humoru a zábavy.

Podle Davida Háce, ředitele společnosti FunPower, „je N-JOY.CZ portálem s komplexní nabídkou služeb pro stále oblíbenější aktivity internetových uživatelů, jako je vytváření a sdílení multimediálního obsahu, prohlížení legračních videoklipů, poslech rozhlasových stanic on-line, sledování televizních kanálů či získávání informací o nejnovějších filmech a počítačových hrách.“

David Hác považuje N-JOY.CZ za první portál svého druhu, který byl vytvořen speciálně pro české uživatele internetu. Dodává k tomu: „Přestože mnozí čeští internetoví uživatelé znají celou řadu mezinárodních webů jako jsou např. MySpace™ a YouTube™, jsme si jisti, že pro ně bude užívání portálu N-JOY.CZ snazší a zábavnější. Portál poskytuje uživatelům nejen všechny hlavní výhody stránek typu YouTube™, ale hlavně nabízí videa, navigaci i vyhledávání obsahu v češtině.“

Společnost FunPower dále pro uživatele portálu N-JOY.CZ připravuje nabídku původní tvorby, která zajistí portálu svěží a přitažlivou tvář i v budoucnu. FunPower v současnosti jedná s různými mediálními partnery o možnosti nabízet prostřednictvím portálu N-JOY.CZ jejich obsah. Návštěvníci portálu budou mít brzy možnost účastnit se velkého množství akcí, soutěží a dalších zábavných aktivit s cílem prezentovat své tvůrčí schopnosti a fantazii. Zároveň budou moci navrhovat nové funkce a služby tohoto portálu.

Závěrem se David Hác domnívá, že portál N-JOY.CZ umožní inzerentům účinněji oslovovat internetové uživatele prostřednictvím nejnovějších marketingových technik, často označovaných jako „Marketing 2.0“.

„Dosahovat vyšší účinnosti reklamy na internetu vyžaduje ve stále větší míře obratnost, důvtip a často i jistou dávku humoru. N-JOY.CZ umožní inzerentům používat celou řadu metod, jak přilákat a zapojit cílové skupiny proaktivnějším a sofistikovanějším způsobem, než činí běžná reklama na internetu, a to zejména díky využití videa.“

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Z tohoto konopí dělají léčivé masti

Z tohoto konopí dělají léčivé masti

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET