Nová služba Seznam Reality na portále Seznam.cz

2. 7. 2001

Praha, 2. července 2001

Nová služba Seznam Reality na portále Seznam.cz

Společnosti Seznam.cz a Reality On Line, s.r.o. představují jako partneři společný projekt – službu Seznam Reality. U praktické a žádané služby, kterou Seznam.cz nabízí jako vůbec první internetový portál, Reality On Line, s.r.o. zajišťují obsah.

Služba Seznam Reality na internetové adrese http://reality­.seznam.cz poskytuje komplexní nabídku informací vážících se k realitní problematice. Stěžejní místo zde pochopitelně má rozsáhlá databáze nemovitostí z celé České republiky, která zájemcům umožňuje získat přehled o nemovitostech určených k prodeji, pronájmu či dražbě (dobrovolné i nedobrovolné). V nabídce jsou jak rezidenční, tak rekreační, komerční, administrativní, skladové a výrobní objekty či pozemky. Součástí služby je i databáze realitních kanceláří, stavebních firem, developerských společností, architektonických kanceláří a dalších firem, jejichž činnost souvisí s nemovitostmi.

Při vyhledávání nemovitosti se uživatel může rozhodnout buď pro rychlé vyhledávání (vybírá podle kritérií: typ nemovitosti, lokalita a typ nabídky), nebo pro podrobné vyhledávání (to mu umožňuje hledat podle lokality, maximální ceny, stáří nabídky, dále podle klíčových slov a u bytů i podle typu vlastnictví).

Pokud uživatel nemá čas pravidelně sledovat novinky v databázi nemovitostí (ta v současnosti přesahuje 23 500 nemovitostí a představuje tedy nejrozsáhlejší nabídku realit v ČR), může si nabídky vybrané pomocí řady filtrů nechat zasílat e-mailem. V případě, že se rozhodne pro určitou nemovitost a chce realitní kancelář kontaktovat či navštívit osobně, potřebné údaje nalezne u každého inzerátu.

Ivo Lukačovič, předseda představenstva a majoritní vlastník Seznam.cz, vysvětluje: „Očekáváme velký zájem o Seznam Reality, protože široké veřejnosti nabízí možnost, jak jednoduše a přehledně získat všechny informace o českém realitním trhu. Seznam Reality představují i určitý mezník ve vývoji našich služeb, neboť jde o službu, jejíž koncepce od samého začátku počítá s výrazně vyšším podílem jiných příjmů, než je proužková reklama. Uplatní se v ní také nové, nestandardní reklamní formáty, jako je např. skyscraper.“

Petr Wimmer, jednatel společnosti Reality On Line, k tomu dodává: „Věříme, že spojení se silným internetovým partnerem pomůže ještě výrazněji rozhýbat a zároveň i zkvalitnit trh s nemovitostmi v České republice a našim klientům umožní lepší orientaci na realitním trhu. Také z reklamního hlediska představují Seznam Reality velice zajímavý potenciál.“

Seznam.cz, a.s. provozuje nejnavštěvovanější portál českého internetu na www.seznam.cz, s cca 120 miliony zhlédnutých stránek v květnu 2001. Nabízí uživatelům zdarma celou škálu praktických služeb: Seznam.cz – katalog a vyhledávání, Můj Seznam – zpravodajství včetně TV programů, předpovědi počasí, kulturních přehledů, finančního a ekonomického zpravodajství, Novinky.cz – internetový magazín, Seznam E-mail, Seznam SMS bránu, Seznam Sweb, Seznam Mapy, Seznam Lidé – vyhledávání lidí, Seznam Software – nabídka volně šiřitelného softwaru, Seznam Slovník, Seznam Práce a nově Seznam Reality. Cílem je poskytovat služby maximálně spolehlivé a uživatelsky přívětivé.

Reality On Line, s.r.o. – společnost zabývající se v rámci České republiky poskytováním komplexních informací ze světa nemovitostí, úspěšný provozovatel nezávislého realitního serveru Reality On Line (zkráceně www.rol.cz). Petr Wimmer, jednatel společnosti Reality On Line, je vydavatelem specializovaného měsíčníku REALIT zaměřeného na obchod s nemovitostmi.

Tiskové zprávy společnosti Seznam.cz, a.s. a fotografie naleznete na http://firma.sez­nam.cz/tisk.html.

Pro další informace a fotografie kontaktujte, prosím

Ing. Dagmar Haltmarová
PR & Marketing Manager
Seznam.cz, a.s., Naskové 1, 150 00 Praha 5
e-mail: dagmar@firma.sez­nam.cz
tel.: 02 / 57 31 31 81, fax: 02 / 57 31 31 86, mobil 0606 726 313

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Podnikatel.cz: Vrátí zvýhodnění, ale výrazně omezí paušály

Vrátí zvýhodnění, ale výrazně omezí paušály

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Lupa.cz: Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Seznam mění vedení. Pavel Zima v čele končí

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?