Nová tvář v čele BEA Systems v České a Slovenské republice

23. 4. 2004

Nová tvář v čele BEA Systems v České a Slovenské republice

Praha, 22. dubna 2004 – Společnost BEA Systems, Inc. (Nasdaq: BEAS), přední světový dodavatel softwaru aplikační infrastruktury, jmenovala od 1.února Michala Kohúta (*1973) na pozici Sales Managera pro Českou republiku a Slovensko. Michal Kohút má nejen bohaté zkušenosti s vedením týmů, ale i vynikající znalosti IT řešení a technologií. Jeho hlavním cílem bude zejména další posílení tržního podílu produktů BEA Systems v České republice a na Slovensku, úzká spolupráce se zákazníky a obchodními partnery a využití veškerého obchodního potenciálu společnosti.

Michal Kohút dříve pracoval na pozici obchodního ředitele pro finanční sektor pro Českou republiku a Slovensko ve společnosti NESS-CEE (dříve APP), kde pracoval na obchodních pozicích v Čechách a na Slovensku od roku 1999. Od roku 1998 působil v téže společnosti v pozici marketingového ředitele pro Slovenskou republiku. Michal Kohút je absolventem Ekonomické Univerzity, Národohospodářské fakulty odbor Finance v Bratislavě. V současné době je studentem závěrečného ročníku studia MBA na Nottingham Trent University při Brno Business School v Brně. Mezi jeho koníčky patří sport zejména kondiční běh, hudba a studium strategie. Volný čas rád věnuje cestování.

„Nabídku BEA Systems jsem přijal jako novou výzvu v mé kariéře. Na práci se těším a jsem rád, že jeden z nejvýznamnějších světových dodavatelů softwaru aplikační infrastruktury při výběru vhodného kandidáta vložil svoji důvěru právě ve mně. Rád přispěji svými zkušenostmi a zároveň věřím, že se i ledacos nového přiučím,“ dodal ke svému jmenování Michal Kohút.

Po 3,5-letém působení ve společnosti BEA Systems opustil post Sales Managera pro Českou republiku a Slovensko Jiří Bíba, který stál u založení pobočky v roce 2000. Společnost BEA Systems dosud získala řadu významných zákazníků zejména z řad telekomunikačních společností (Aliatel, Český mobil, Český Telecom, Eurotel Praha, T-Mobile ČR, Orange Slovakia) a finančních institucí (Česká spořitelna, Česká pojišťovna, Sociálna poisťovňa Bratislava, Slovenská spořitelna, CCS Česká společnost pro platební karty).

„Jsem rád, že se členem našeho týmu v České republice stal člověk, který má za sebou mnoho zkušeností a to jak na lokálních tak i mezinárodních trzích v oblastech, které jsou pro BEA Systems v ČR a na Slovensku klíčové, tedy v segmentu financí a pojišťovnictví, telekomunikací a státní sféry. Věřím, že se nám pod jeho vedením podaří na těchto trzích naši pozici ještě dále posílit,“ řekl Marian Grala, výkonný ředitel BEA Systems pro oblast Rakouska a Východní Evropy.

– konec –

Pro další informace prosíme kontaktujte:

Michal Kohút
BEA Systems
Tel: +420 221 852 262
mkohut@bea.com

Poznámka pro redaktory:

O společnosti BEA

BEA Systems, Inc. (Nasdaq: BEAS), je přední světový dodavatel softwaru aplikační infrastruktury, který poskytuje základnu podnikového softwaru více než 15 000 zákazníků po celém světě včetně většiny společností žebříčku Fortune Global 500. BEA a její značka WebLogic® patří mezi nejdůvěryhodnější jména ve svém odvětví.

BEA má ústředí v kalifornském San Jose, 77 poboček ve 31 zemích světa a webové stránky na adrese www.bea.com.

BEA, Tuxedo a WebLogic jsou registrované ochranné známky, BEA WebLogic Enterprise Platform, BEA WebLogic Server, BEA WebLogic Integration, BEA WebLogic Portal, BEA WebLogic JRockit, BEA WebLogic Platform, BEA WebLogic Express, BEA WebLogic Workshop, BEA WebLogic Java Adapter for Mainframe, BEA Liquid Data for WebLogic a BEA eLink jsou ochranné známky společnosti BEA Systems, Inc. Všechna ostatní jména společností a produktů mohou být předmětem práv k intelektuálnímu vlastnictví vyhrazených jinými společnostmi.

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Z tohoto konopí dělají léčivé masti

Z tohoto konopí dělají léčivé masti

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček