Nová verze aplikace Karsa Monitor zdokonalila srovnávání cen na internetu

[Tisková zpráva] Společnost Karsa Technologies zdokonalila svou aplikaci pro srovnávání reálných cen zboží na internetu. Profesionální nástroj umožňuje provozovatelům internetových obchodů efektivní cenotvorbu. Nová verze Karsa Monitor 1.4.0 výrazně zrychluje stahování dat, zlepšuje párování produktů a snižuje požadavky na výkonnost počítačů. Vítanou novinkou je rozšiřující plugin pro Heureku.

Internetové obchody mohou díky novému updatu aplikace Karsa Monitor pohodlněji monitorovat a porovnávat ceny zboží, a získat tak důležitou konkurenční výhodu. Společnost Karsa Technologies se v rámci inovace zaměřila především na zkvalitnění práce s daty. V aktuální verzi bylo dosaženo zrychlení stahování, které nově umožňuje stažení až 5 000 produktů za hodinu. Aplikace rovněž zlepšila práci s velkým objemem dat na počítačích s méně výkonnými disky.

„Hlavní novinkou inovované verze aplikace je výrazné zrychlení stahování dat. Aplikace dovoluje stažení několika tisíc záznamů v jediné hodině. Rychlost stahování je samozřejmě určena v závislosti na výkonu pracovní stanice a rychlosti linky,“ sdělil Michal Ježek, spolumajitel společnosti Karsa Technologies, která vyvinula software na porovnání cen zboží na internetu. „Cením si také vylepšení párovacího algoritmu, které zvyšuje procentuelní úspěšnost spárování,“ dodal Ježek.

Zdokonalená verze aplikace Karsa Monitor rovněž výrazně usnadňuje práci s portálem Heureka.cz, což umožňuje rychle získávat ucelený přehled o cenách zboží v jednotlivých konkurenčních internetových obchodech. Produkty jsou již spárovány podle názvu a výsledek monitoringu cen je tak okamžitě k dispozici.

„Aplikace byla navržena tak, aby provozovatelům prodejních webů umožňovala dynamickou tvorbu cen. E-shopy mohou jednoduše sledovat chování konkurence a okamžitě přizpůsobovat ceny vlastního zboží. Aplikace je tak jedinečným nástrojem v konkurenčním boji,“ upozornil Michal Ježek ze společnosti Karsa Technologies.

Funkce desktopové aplikace Karsa Monitor nemají na tuzemském ani světovém trhu obdoby. Aplikace Karsa monitor totiž dovoluje srovnávat velké množství položek na internetu a výsledky monitoringu cen výrobků vyhodnocuje v přehledném grafickém rozhraní. Navíc umožňuje vytváření praktické databáze kontaktů. Vygenerované záznamy tříděné dle oborů a regionů následně ukládá ve formátu název, www stránky, e-mail, adresa a telefon. Ukázková měření reálných cen na základě aplikace Karsa Monitor jsou pravidelně zveřejňovány na portále Statistiky.cz.

O společnosti Karsa Technologies, s.r.o.

Karsa Technologies se dlouhá léta specializovala na vývoj a provozování in­ternetových obchodů, které přináše­jí zisk. Své více jak desetileté zkušenosti s internetovým obchodováním zhodnotila ve vývoji aplikace Karsa Monitor, jejímž cílem je zvýšit konkurenceschopnost e-shopů a prodejních webů, které dbají na aktivní tvorbu cen a mají zájem nastavit správnou cenovou strategii.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).