Nová verzia Panda WebAdmin teraz detekuje aj spyware, adware, dialery, žarty

19. 7. 2005

Nová verzia Panda WebAdmin teraz detekuje aj spyware, adware, dialery, žarty

Panda Software prichádza s novou verziou Panda WebAdmin. Ide o bezpečnostné riešenie centrálnej správy sietí pre firmy s viacerými pobočkami alebo laptopmi. Panda WebAdmin teraz detekuje a eliminuje nielen vírusy, červy a trojany, ale aj všetky druhy hrozieb z Internetu, akými sú spyware, adware, dialery, žarty…

Panda WebAdmin obsahuje antivírus, ktorý je nainštalovaný lokálne na počítačoch a inovatívnu centralizovanú správu systému, ktorú hosťuje Panda Software na Internete (http://webad­min.pandasoftwa­re.com). Správcovia z nej môžu na diaľku konfigurovať a monitorovať firemnú bezpečnosť.
Pre správu bezpečnosti pomocou Panda WebAdmin nie je kľúčové pripojenie počítačov do firemnej siete, ale pripojenie do Internetu. To znamená, že správca WebAdminu môže monitorovať bezpečnosť zo vzdialeného miesta, ktoré nemusí byť súčasťou firemnej siete. Týka sa to napríklad laptopov a počítačov vo vzdialených pobočkách. Takto sa znižujú výdaje spojené so starostlivosťou o bezpečnosť IT.
Panda WebAdmin sa aktualizuje denne a automaticky, dokáže teda pohotovo reagovať na nové vírusy.
Výhody Panda WebAdmin spočívajú predovšetkým v tom, že:

• umožňuje riadenie bezpečnosti laptopov a pobočiek, ktoré sú potenciálnym zdrojom infekcie, mimo LAN.
  • svojou centrálnou správou bezpečnosti z jedného miesta uľahčuje prácu správcovi vďaka administrátorskej konzole, ktorá sa nachádza vo WebAdmin serveri na Internete.
  • vďaka správe na diaľku a automatickým aktualizáciám znižuje firemné výdaje na bezpečnosť. Správcom sietí, ako aj používateľom, takto odpadajú zbytočné problémy a môžu sa sústrediť na dôležitejšie úlohy.
  • umožňuje adaptovať IT bezpečnosť na potreby alebo organizačnú štruktúru spoločnosti.
  • znižuje celkové výdaje a riziká implementácie, pretože WebAdmin si nevyžaduje prepracovanú IT infraštruktúru.
  • vďaka obsiahly štatistikám a správam sú správcovia Panda WebAdmin neustále informovaní o stave bezpečnosti firemných počítačov.
  • celé riešenie sa dá prispôsobiť rastu spoločnosti a jej IT systémov bez dodatočných investícií.

Technológia Panda WebAdmin umožňuje definovať rôzne ochranné politiky a vytvoriť skupiny počítačov s rovnakou konfiguráciou. Skupiny je možné stanoviť tak, aby vyhovovali potrebám spoločnosti alebo jej organizačnej štruktúre.

Panda WebAdmin Antivirus je vo viacerých jazykových verziách a obsahuje korporátne služby technickej podpory Panda Software: telefonická alebo email podpora pre rýchle riešenie akýchkoľvek incidentov; každodenné aktualizácie na ochranu pred novými vírusmi; SOS Virus 24h/365d pre odosielanie podozrivých súborov a proaktívne informácie (o nových vírusoch, stave vírusovej aktivity vo svete atď.)..

Viac informácií o Panda WebAdmin Antivirus nájdete na http://www.pan­dasoftware.com

O Panda Software

Panda Software (v Slovenskej republike http://www.pan­dasoftware.sk) je vedúcou európskou spoločnosťou zaoberajúcou sa vývojom antivírusových programov pre široké spektrum používateľov: malé, stredné a veľké spoločnosti, ale aj pre domácich používateľov. Produkty spoločnosti, určené pre organizácie ponúkajú bezproblémovú automatickú a centralizovanú administráciu a poskytujú ochranu v rámci celej siete, prostredníctvom viacvrstvovej bezpečnostnej technológie, pre zabezpečenie homogénnej ochrany v spoločnosti, od vzdialených používateľov a pracovných staníc po poštové brány a interné a obvodové servery. Programy sú hodnotené medzinárodne rešpektovanými certifikátmi kvality ICSA, Checkmark, Novell. Medzi hlavné myšlienky okrem vývoja antivírusových a bezpečnostných aplikácii je aj poskytovanie technickej podpory svojim klientom 24h-365d.

Viac informácií:
info@pandasof­tware.sk
Tel. +02/444 55 702

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO