Nová základní deska ASUS přináší podporu dvoukanálové DDR2 paměti pro novou platformu AMD

[Tisková zpráva] Praha 16. srpna 2006 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), světová jednička ve výrobě základních desek, představil novou základní desku z řady AI Lifestyle Series – M2N32-SLI Deluxe – která podporuje dvoukanálové DDR2 paměti na nejnovější výpočetní platformě AM2 společnosti AMD, čímž významně zvyšuje výkonnost pamětí a celého systému. Díky bezventilátorovému chlazení Stack Cool, vyvinutému společností ASUS, a osmifázovému napájení jsou nové základní desky vytvořeny na míru pro tiché a spolehlivé systémy.

Dvoukanálové DDR2 paměti
M2N32-SLI Deluxe, založená na patici AM2 pro procesory AMD, podporuje dvoukanálovou DDR2 architekturu k získání vyšší paměťové frekvence a šířky pásma pro celkového zlepšení výkonu oproti předchozím platformám CPU AMD.

Pozoruhodný grafický výkon dvojitého PCI Express x16
Základní deska umožňuje společný provoz dvojice grafických karet pro ty nejnáročnější grafické aplikace. M2N32-SLI Deluxe (čipová sada NVIDIA nForce® 590 SLI™ MCP) je vybavena dvěma PCI Express x16 sloty pro grafické rozhraní NVIDIA SLI (Scalable Link Interface), čímž umožňuje současný chod dvou identických grafických karet NVIDIA s podporou SLI.

V porovnání s dvojitým slotem PCI Express x8 přináší dvojitý PCI Express x16 až 10% nárůst výkonu, což vede ke zlepšení kvality obrazu i zvýšení rychlosti renderování a eliminuje tak potřebu snížit rozlišení pro dosažení vysoké kvality obrazu. Ať už se jedná o sledování filmů, hraní 3D počítačových her nebo grafický design, M2N32-SLI Deluxe dokáže vše lehce zvládnout.

Unikátní funkce AI LifestyleŘada AI Lifestyle spojuje svět osobních počítačů s životním stylem. Poskytuje vyšší výkon systému pro graficky náročné aplikace, jako jsou 3D počítačové hry, a podporuje nejnovější audio funkce, které významně zlepšují kvalitu hlasového signálu.

Osmifázové napájení zajišťuje stabilnější napájení procesoru a generuje méně tepla, než obvyklé řešení napájení, což přináší chladnější prostředí uvnitř počítače pro stabilní provoz a větší možnosti přetaktování. Snižuje zvlnění vstupního proudu a výstupního napětí a chrání procesor a napájecí moduly před rizikem napěťových rázů.

S funkcí AI Nap mohou uživatelé nechat svoje počítače okamžitě „relaxovat“ bez ukončení právě spuštěných programů. Systém bude pokračovat v práci s minimální spotřebou a hlučností, když jsou uživatelé dočasně pryč. Stahuje soubory a nechává běžet aplikace, zatímco uživatelé spí. Stačí pak jen stisknout tlačítko myši, aby se systém během pár sekund „probudil“.

Pro vyvážení mezi výkonem a tichým chodem počítače umožňuje funkce AI Gear uživatelům vybrat některý z profilů pro nastavení frekvence a napětí jádra procesoru, aby minimalizovali hlučnost a spotřebu energie.

Spolu s M2N32-SLI Deluxe je dodáván sofistikovaný směrový mikrofon. Při nahrávání přijímá mikrofon pouze zvuk přicházející z příjmového kuželu a ignoruje zvuk přicházející z jiných směrů, čímž potlačuje mnoho nežádoucích rušivých zvuků, například z blízko stojících reproduktorů. Je vybaven také technologií pro potlačení ozvěn, která odstraňuje nepříjemné ozvěny ve zvukových a hlasových aplikacích.

Více informací o M2N32-SLI Deluxe a dalších základních deskách značky ASUS naleznete na internetových stránkách společnosti na adrese www.asus.com nebo www.asus.cz.

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

DigiZone.cz: Placené VoD a obsah zdarma

Placené VoD a obsah zdarma

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu