Nové produkty Check Pointu posílily jeho čelní postavení v oblasti virtualizované bezpečnosti

4. 3. 2009

[Tisková zpráva] Nová zařízení VSX-1 umožní podnikům, datovým centrům a poskytovatelům služeb konsolidaci až 150 bezpečnostních bran do jednoho samostatného zařízení

Praha, 4. března 2009 – Check Point Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), celosvětový lídr v oblasti zabezpečení internetu, představil novou řadu produktů s názvem VSX-1™, jež firmám poskytnou na jednom zařízení mnohavrstevnou a multidoménovou virtualizovanou bezpečnost. VSX-1™ umožňuje podnikům, datovým centrům a poskytovatelům služeb sloučení až 150 bezpečnostních bran s funkcemi firewall, IPSec a SSL VPN, ochranou proti útokům (IPS), zabezpečením VoIP a filtrováním URL, a to do jednoho zařízení.

„Při nasazení zařízení VSX-1, díky konsolidaci bezpečnostních bran, zákazníci nejen že ušetří za elektřinu, prostor a chlazení – bez toho, aniž by slevili z bezpečnosti – ale také zvýší rozšiřitelnost a účinnost své bezpečnostní infrastruktury“, říká Daniel Šafář, Sales Manager Check Point Software Technologies. „Pomocí VSX-1 mohou poskytovatelé služeb optimalizovat svou bezpečnostní infrastrukturu, která běží a je spravována z jednoho zařízení a zajišťuje bezpečnostní potřeby mnoha zákazníků.“

Check Point VSX-1 se dodává ve třech modelech. VSX-1 3070 dovoluje vytvořit až 10 virtuálních bezpečnostních bran o celkové průchodnosti 4,5 Gb/s pro firewall a 1,1 Gb/s pro VPN. VSX-1 9070 podporuje až 150 bezpečnostních bran, s průchodností na firewallu 13,5 Gb/s a 3,5 Gb/s na VPN. Podobně VSX-1 9090 podporuje vytvoření až 150 firewallů, avšak oproti VSX-1 9070 nabízí průchodnost 27 Gb/s, respektive 7 Gb/s pro VPN. Každá virtuální brána poskytuje v rámci zařízení VSX-1 špičkovou ochranu stejně jako fyzické bepečnostní brány Check Point a je spravována stejným centrálním management systémem SmartCenter/Pro­vider-1.

Zařízení Check Point VSX-1 obsahuje a nabízí:

• Plně virtualizované síťové prostředí s nejlepším firewallem ve své třídě, VPN, ochranu proti útokům (IPS) a technologie filtrování URL
  • Konsolidaci od 5 do 150 bezpečnostních bran do jednoho zařízení, které šetří elektřinu, prostor, náklady na klimatizaci (chlazení) a umožňuje snadnou rozšiřitelnost
  • Centrální řízení umožňující spravovat virtuální brány stejnými nástroji jako fyzické bezpečnostní brány
  • Integrované technologie ClusterXL a SecureXL, jež zabezpečují vysoký výkon eliminující výpadky a umožňující vysokou průchodnost v řádu desítek Gb/s.

„Zařízení Check Point VSX-1 představují špičková virtualizovaná bezpečnostní řešení. Z hlediska investic do IT jsou tím správným řešením“, uvádí Daniel Šafář.

Další informace o produktech VSX-1 naleznete na: www.checkpoin­t.com/products/vpn-1_power_vsx/in­dex.html.

„Zařízení Check Point VSX-1 umožní podnikům konsolidovat mnoho decentralizovaných bezpečnostních bran do jedné se všemi výhodami takového řešení”, dodává Daniel Šafář.

Cena a dostupnost:
Zařízení Check Point VSX-1 jsou k dostání již nyní prostřednictvím sítě partnerů. Pro více informací o cenách a licencích prosíme navštivte https://price­list.checkpoin­t.com. Partnery Check Pointu naleznete na www.checkpoint.com.

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!