Nové síťové prvky Signamax odolají i vysokému průmyslovému zatížení

[Tisková zpráva] Průmyslovým IT sítím zaručují nově vyvinuté prvky spolehlivost, stabilitu a odolnost

Brno, 21. 7. 2009 – Signamax, výrobce aktivních a pasivních síťových prvků, oznamuje, že rozšířil portfolio o novou řadu síťových produktů, které jsou určeny zejména k průmyslovému použití v náročných prostředích.

Prašné, vlhké nebo teplotně nestabilní prostředí průmyslové výroby vyžaduje při zajištění kontinuálního provozu stabilní, odolné a spolehlivé síťové prvky, jako jsou switche, media konvertory, serial device servery či zdroje napájení.

Signamax nyní vyvinul novinky těchto čtyř skupin průmyslových síťových prvků. Všechny jsou vyrobeny z kvalitních komponent a jsou vybaveny libovolnými typy konektorů a MM/SM/WDM optickými transceivery pro různé vzdálenosti. Zařízení odolají teplotám od –40° až po 85°C, vyrábí se s IP krytím od 20 až po 67 a lze je v náročných podmínkách napájet přes Ethernet či jako terminal blok s možností redundance. Zařízení lze ovládat buď přímo, nebo prostřednictvím webového rozhraní či protokolu SNMP i na dálku (tzv. L2 management).

Všechny hardwarové a softwarové parametry síťových prvků si zákazník zvolí podle potřeb svého projektu, čímž se Signamax odlišuje od konkurence. Zákazník tak může volit počty a typy portů, materiál krytu, způsob managementu, odolnost, způsob montáže prvků či jejich napájení. Průmyslové síťové prvky od Signamaxu podporují všechna rozšířená síťová rozhraní (Fast- a Gigabit Ethernet, metaliku RJ45 a RJ11, optiku ST, SC, LC či Multimode, Singlemode, WDM, CWDM a DWDM)

Martin Doušek, manažer vývoje produktů značky Signamax, k uvedení nových průmyslových prvků říká: „Takto odolné produkty pro rozsáhlé IT sítě velkých podniků nabízí jen jednotky výrobců síťových prvků, neboť se jedná o produkty náročné na vývoj, které musí obstát ve velmi tvrdých podmínkách. Tím, že Signamax neustále pracuje na zdokonalení svých technologií, můžeme našim zákazníkům dokonce poskytnout až pětiletou záruku na námi dodávané průmyslové řešení.“

Průmyslové síťové prvky Signamax jsou zajímavé svojí cenou, která vítězí v porovnání s konkurencí. Její konkrétní výše závisí na zvoleném typu produktu. Zmíněné prvky Signamax jsou už nyní v několika provedeních dostupné na českém trhu. Výhradním dovozcem produktů Signamax do České republiky je společnost INTELEK (www.intelek.cz).

O Signamax a.s.
Signamax Connectivity System (www.signamax.cz) je ucelený systém pasivních i aktivních komponent od amerického výrobce, který je určen pro vysoce výkonné sítě a komplexní distribuční řešení pro zákazníky na celém světě. Poskytuje ucelenou řadu produktů pro metalické a optické sítě, navržené pro zvýšení výkonnosti, spolehlivosti a jednoduché instalace. Komponenty Signamax jsou oblíbené také pro velmi příznivý poměr mezi výkonem a cenou. Ve srovnání s obdobnými systémy se produkty Signamax vyznačují moderním designem, jednoduchou instalací a poskytují vysokou úroveň výkonu a spolehlivosti.

Vitalia.cz: 9 největších mýtů o mase

9 největších mýtů o mase

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech