Nové vedení holdingu KASA.cz a Obchodní-dům.cz

8. 1. 2010

[Tisková zpráva] Řízení holdingu KASA.cz a Obchodní-dům.cz se od 1. 1. 2010 ujímá Tomáš Richter.

Novým generálním ředitelem předního českého internetového prodejce, holdingu KASA.cz a Obchodní-dům.cz, se k 1. 1. 2010 stal Tomáš Richter (30), který se internetovému byznysu věnuje již od roku 2001, kdy nastoupil do společnosti KASA.cz. Nejdříve působil na postu obchodníka, později v roli obchodního ředitele, v rámci níž řídil nákup, prodej, logistiku a toky informací. Tomáš Richter zavedl ve společnosti KASA.cz inovativní logistické procesy a stal se tvůrcem myšlenky interního informačního systému specializovaného na internetový obchod a toky informací v mezinárodní síti obchodů. Jeho krédem je efektivita všech činností společnosti a přímý dopad na kvalitu nabízených služeb zákazníkům. Tomáš Richter vystudoval obor logistika/IT na Vysoké škole ekonomické v Praze a před příchodem do společnosti KASA.cz se věnoval podnikání v oblasti IT poradenství a pořádání marketingových a společenských akcí. Ve svém volném čase se věnuje především sportu a cestování, obzvláště rád má adrenalinové zážitky, lyžování a horolezení. Je ženatý a má psa jménem Eda.

Do vedení holdingu KASA.cz a Obchodní-dům.cz nastoupil i Lukáš Zaoral (27), který nahradil ve funkci obchodního ředitele Tomáše Richtera. V dřívějším období prošel několika pracovními pozicemi ve společnosti KASA.cz. V roce 2004 nastoupil na post produktového manažera nově vzniklé kategorie počítače, SW, příslušenství, ze které se díky jeho píli během krátké doby stala pro KASA.cz stěžejní oblast. V roce 2006 začal vykonávat funkci obchodního manažera, který měl na starosti obchodní tým a byl odpovědný za celkové výsledky společnosti. V roce 2007 dostal příležitost vyzkoušet si obchodní vedení slovenské pobočky HEJ.sk. Po velmi úspěšném roce, kdy HEJ.sk potvrdilo pozici jedničky na trhu, se vrátil do vedení obchodu KASA.cz a věnoval se spolupráci s dodavateli a značkami. Lukáš Zaoral vystudoval obor management na Dopravní průmyslové škole a před nástupem do společnosti KASA.cz působil jako prodejce v maloobchodu s elektrem. Ve volném čase se věnuje rodině, případně si rád zajde do fitness centra nebo si zahraje squash.

Odpovědnost za celé oddělení marketingu na pozici marketingové ředitelky holdingu KASA.cz a Obchodní-dům.cz přebírá Jitka Součková (33), která ve funkci nahradí Martina Kasu. Původně měla na starosti marketing pro KASA.cz a HEJ.sk, později i pro další obchody v holdingu. Do internetového byznysu přišla s bohatými zkušenostmi z obchodní i marketingové sféry, kterých nabyla především během svého působení ve vydavatelských domech Paradis Praha a Softwarové noviny. V obou těchto působištích zastávala pozici vedoucí inzertního oddělení a marketingu. Před příchodem do mediální sféry si vyzkoušela i práci ve velkoobchodu, kde měla na starosti kontakty s dodavateli a odběrateli a zavedení dalších produktů do prodeje obchodních řetězců. Jitčiným velkým koníčkem je sport, především spinning a jumping, kterým se věnuje i jako instruktorka. Ráda čte historickou literaturu.

O holdingu KASA.cz a Obchodní-dům.cz
Skupina internetových obchodů KASA.cz a Obchodní-dům.cz provozuje devět obchodů. S obratem přesahujícím 2,2 miliardy korun (rok 2008) a s více než 800 000 registrovanými zákazníky se řadí mezi špičku maloobchodního internetového prodeje v České republice. Kromě toho úspěšně působí také na Slovensku, v Německu, Polsku a Rakousku. Více informací naleznete na www.kasa.eu a http://firma.ob­chodni-dum.cz

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Vitalia.cz: Jste stále nemocní? Chybí vám zinek

Jste stále nemocní? Chybí vám zinek

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon