Nové vedení společnosti TrustPort

2. 2. 2009

[Tisková zpráva] Brno, 2. 2. 2009 – Společnost TrustPort, výrobce bezpečnostního softwaru pro firemní i domácí zákazníky, vznikla jako samostatný subjekt před necelým rokem z vývojové divize společnosti AEC, která se dlouhodobě prosazuje na trhu s profesionálními řešeními a službami v oboru informačních technologií. Produkty TrustPort vycházejí z šestnáctiletého softwarového vývoje v rámci AEC a představují kvalitní alternativu k etablovaným konkurenčním produktům. Od začátku svého samostatného působení firma TrustPort zaznamenala řadu změn, s cílem zlepšení postavení na trzích po celém světě.

S účinností od 1. 2. 2009 dochází ke změně ve vedení společnosti. Ředitelem TrustPortu byl jmenován Vladislav Němec. Ve funkci nahradil svého předchůdce Jiřího Mrnuštíka, který vedl firmu od jejího vzniku. Současně s touto personální změnou dochází ke změnám v obchodní a marketingové strategii TrustPortu. Tyto změny budou zahrnovat nové metody propagace firmy a produktového řízení s cílem dalšího rozšíření řešení TrustPort.

Nový ředitel TrustPortu je absolventem Fakulty elektrotechnické Českého vysokého učení technického v Praze, má za sebou bohaté zkušenosti na manažerských pozicích. V minulosti působil například jako projektový manažer v Komerční bance nebo obchodní a marketingový ředitel Rodinného pivovaru Bernard. Vladislav Němec přichází do TrustPortu z vedení společnosti Cleverlance, kde na pozici Executive Director for Insurance zodpovídal za řízení a rozvoj obchodních aktivit v oblasti pojišťovnictví.

Jako ředitel TrustPortu bude mít Vladislav Němec na starosti zejména strategické otázky související s vývojem produktů, s budováním prodejních kanálů a s propagací produktového portfolia. „Našim cílem pro následující období je především zvýšení tržního podílu řešení TrustPort v České republice i v zahraničí. Za tímto účelem hodláme otevřít nové prodejní kanály,“ říká Vladislav Němec. „Chceme rovněž dále posunout kvalitu produktů TrustPort směrem ke světové špičce bezpečnostních řešení.“

TrustPort v novém roce krátce za sebou oznámil několik produktových novinek, mezi které patří aktuální verze řešení TrustPort Antivirus 2009 a TrustPort PC Security 2009 s podstatně rychlejší rezidentní ochranou, a dále mobilní produkty TrustPort Antivirus USB Edition a TrustPort Antivirus U3 Edition, pro použití na přenosných paměťových médiích. Jmenované mobilní produkty jsou dostupné v příznivé cenové hladině a zaplňují významnou mezeru na poli bezpečnostního softwaru.

O společnosti TrustPort, a.s.
TrustPort, a.s., je významným výrobcem softwarových řešení pro bezpečnou komunikaci a spolehlivou ochranu dat. Na úrovni jednotlivých počítačů nabízí především ucelený balík TrustPort PC Security a jeho lehkou verzi TrustPort Antivirus. Na úrovni firemní počítačové sítě poskytuje zejména bezpečnostní řešení TrustPort Net Gateway a pokročilou kontrolu webového obsahu TrustPort WebFilter. Portfolio doplňují produkty pro řešení certifikačních autorit, časových razítek a další.

Produkty TrustPort se vyznačují komplexním přístupem k bezpečnosti počítače a sítě. Chrání proti známým hrozbám a odhalují nová nebezpečí. Vedle aplikací pro detekci a likvidaci škodlivých kódů poskytuje TrustPort nástroje pro spolehlivé šifrování, elektronické podepisování, bezpečnou skartaci citlivých dat. Serverová řešení nabízejí progresivní metody ochrany poštovního a webového provozu ve firmě.

Společnost TrustPort vznikla v březnu 2008 vyčleněním vývojové divize ze společnosti AEC. Je součástí skupiny Cleverlance, která patří mezi největší středoevropské podniky, poskytující řešení a služby informačních technologií.

Pokud máte zájem o další informace, navštivte stránky www.trustport.cz.

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...