Novell se v hodnocení řešení správy přístupu na web umístil v kvadrantu lídrů

[Tisková zpráva] Praha, Česká republika – 9. listopadu 2007 – Společnost Novell oznámila, že se umístila v kvadrantu lídrů ve zprávě Magic Quadrant for Web Access Management, 2H07 (Magický kvadrant pro řešení správy přístupu na web za druhé pololetí roku 2007) agentury Gartner, Inc., jež byla vydána 29. října 2007 a napsali ji autoři Ray Wagner a Earl Perkins. Řešení správy přístupu Novell Access Manager chrání webové i podnikové aplikace a pomáhá organizacím zvyšovat produktivitu uživatelů, optimalizovat správu, zvyšovat zabezpečení a zajistit shodu s předpisy.

Gartner v srpnu umístil Novell v kvadrantu lídrů i ve svých zprávách Magic Quadrant for User Provisioning, 2H07 (Magický kvadrant pro řešení poskytování uživatelských účtů za druhé pololetí 2007, Earl Perkins a Roberta J. Witty, 23. srpna 2007) a Magic Quadrant for Enterprise Single Sign-On, 2007 (Magický kvadrant pro podniková řešení jediného přihlášení, Gregg Kreizman, 30. srpna 2007).

Novell Access Manager je integrován s řešením poskytování uživatelských účtů Novell Identity Manager a s řešením jediného přihlášení Novell SecureLogin. Tato kombinace robustních produktů pro správu identit a zabezpečení poskytuje zákazníkům kvalitní řešení na podporu různých projektů v oblasti řízení, správy rizik a shody s předpisy.

Gartner uvádí: „V roce 2006 jsme zaznamenali výrazný zájem o infrastruktury a projekty IAM, což bylo z velké míry vyvoláno nároky nových zákonů a předpisů. Tento zájem pokračuje i letos a vyvolává silný růst v několika produktových oblastech. Trhy s produkty WAM a rozsáhlejšími sadami IAM zaznamenávají zdravý růst stejně jako trhy produktů pro poskytování uživatelských účtů.“ (1)

Novell Access Manager byl navržen tak, aby pomáhal zákazníkům podpořit přístup v rámci širšího podniku. Poskytuje funkčnost jediného přihlášení na web a řadu dalších vyspělých funkcí včetně standardizované federace identit, vícefaktorové autentizace, šifrování dat a zabezpečeného připojení technologií SSL VPN pro místní i vzdálené uživatele. Obsahuje také nativní podporu široké řady platforem a adresářových služeb, takže slouží jako skutečně jednotné, centralizované a bezpečné řešení správy přístupu pro podniky.

„Toto uznání agentury Gartner potvrzuje, že Novell pomáhá zákazníkům efektivně spravovat přístup v jejich podnikových prostředích,“ řekl Jim Ebzery, senior viceprezident a ředitel produktů pro správu identit a zabezpečení ve společnosti Novell. „Novell Access Manager pomáhá společnostem zajistit pro zaměstnance hladký vzdálený přístup a jeho široké možnosti federace umožňují bezpečně sdílet informace s partnery, což zjednodušuje přístup a zvyšuje produktivitu.“

Další informace o portfoliu řešení společnosti Novell pro správu identit a zabezpečení najdete na adrese www.novell.com/ma­nagement/secu­rity .

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Podnikatel.cz: EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují