Novera duo expres: komplexní telekomunikační řešení pro malé firmy a kanceláře za 645 Kč/měs.

4. 5. 2007

[Tisková zpráva] Praha, 3. května 2007 – Celonárodní telekomunikační operátor GTS Novera spouští od 3. května novou službu s názvem Novera duo expres. Ta kombinuje standardní telefonní služby s vysokorychlostním připojením k internetu a je určena pro malé firmy, živnostníky a domácí kanceláře. Novera duo expres nabízí hovorné již za 0,88 Kč/min a ADSL připojení o rychlosti až 8 Mbit/s. Zřízení služby je velmi snadné díky možnosti on-line objednání a využití samoinstalační sady. V rámci zaváděcí nabídky je možné získat variantu s připojením k internetu o rychlosti 3 Mbit/s včetně telefonní služby za měsíční paušál 645 Kč.

Po úspěšném představení služby Novera komplet office, určené pro střední a menší firmy, přichází GTS Novera s novou verzí této služby, která je přizpůsobena potřebám menších uživatelů. Možnosti výhodné kombinace hlasových služeb a rychlého internetu společně s ukončením smluvního vztahu s dominantním operátorem při zachování původních telefonních čísel nyní konečně mohou využít také malé firmy a živnostníci.

Jen jeden účet, stejné číslo
Služba Novera duo expres je podobně jako stávající služba Novera komplet office založena na zpřístupnění místního metalického vedení (LLU) dominantního operátora, které si GTS Novera pronajala a upravila zcela pro potřeby svých zákazníků. Těm tak odpadá nutnost při platbě za odebírané telekomunikační služby hradit paušál za pronájem telekomunikační linky dominantnímu operátorovi, se kterým nyní mohou zcela zrušit svůj smluvní vztah. Za využívaní hlasové a internetové služby Novera duo expres tak platí pouze jeden účet jednomu operátorovi. Při přechodu od dominantního operátora ke společnosti GTS Novera zákazníci navíc nepřichází o své telefonní číslo. To jim je do sítě GTS Novera přeneseno.

Rychlé připojení, nízké ceny
Internetové připojení je nabízeno ve čtyřech variantách od rychlosti 2048/384 kbit/s do 8192/512 kbit/s. Rychlost připojení k internetu (kbit/s) Cena za instalaci (Kč) Standardní

Společně s rychlým připojením k internetu nabízí služba Novera duo expres levné volání. Hovorné do pevné sítě je za 0,88 Kč/min, do mobilní pak za 3,80 Kč/min. Zřízení služby je velmi snadné díky možnosti on-line objednání a využití samoinstalační sady. Minimální hovorné v rámci služby Novera duo expres je 200 Kč měsíčně.

Akční nabídka: 3 Mbit/s za 645 Kč měsíčně včetně telefonní služby V rámci zaváděcí akce, která platí do konce srpna tohoto roku, je možné získat variantu s připojením k internetu o rychlosti 3072/384 kbit/s včetně telefonní služby za měsíční paušál 645 Kč – tedy za stejnou cenu, za jakou je nyní nabízena rychlost 2 Mbit/s. Tato cena pak platí po celou dobu trvání smlouvy, která je uzavřena na 18 měsíců. Zákazník v takovém případě rovněž získá aktivaci služby za 1 Kč a má možnost volby buď modemu nebo přenesení čísla opět za 1 Kč.

Dostupnost služby Novera duo expres
Služba Novera duo expres je v současné době přístupná zákazníkům v Brně, Českých Budějovicích, Hradci Králové, Liberci, Ostravě, Pardubicích, Plzni a Praze. V nejbližší době rovněž přibudou města Jihlava, Olomouc, Karlovy Vary, Kolín, Nymburk, Ústí nad Labem, Zlín a další.

Více informací včetně kompletního ceníku je k dispozici na www.gtsnovera.cz. Ceny uvedené v textu jsou bez DPH.

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu