Telefónica O2 představuje letní novinky pro zákazníky digitální televize O2 TV

[Tisková zpráva] Fanoušci letošního Mistrovství světa ve fotbale mohou zdarma shlédnout profily známých fotbalových hvězd. Virtuální videopůjčovna Videotéka hlásí více než 2 000 000 stažených titulů. Internetové stránky www.o2-tv.cz mají novou podobu.

Bonus k MS ve fotbale 2010
Pro všechny fotbalové nadšence nabízí Videotéka novou kategorii Bonus k MS 2010. V ní mají k dispozici celkem šest profilů světových fotbalových hvězd. V jednotlivých půlhodinových epizodách se představí slavní hráči Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Kaka, Rooney a Droga. Bonusový obsah Videotéky je všem zákazníkům přístupný zdarma až do 31. července 2010.

Videotéka oznamuje 2 000 000 stažených titulů
Zákazníci O2 TV si prostřednictvím oblíbené virtuální videopůjčovny Videotéka stáhli již více než 2 000 000 filmů a jiného dostupného obsahu. Za téměř čtyři roky své existence nabídla Videotéka přes 2 000 filmů. K nejúspěšnějším a nejstahovanějším patří filmové hity české produkce, jako jsou Sněženky a machři po 25 letech, Václav, Gympl, Bobule či Líbáš jako bůh. Ze zahraničních filmů se největší oblíbenosti těšily pokračování Harryho Pottera, Zohan: Krycí jméno kadeřník, Wall-E a letošní oscarové snímky Smrt čeká všude a Vzhůru do oblak.

Atraktivní a přehledné www.o2-tv.cz
Nová podoba internetových stránek O2 TV nabízí na adrese www.o2-tv.cz všem uživatelům atraktivnější design a srozumitelnější strukturu. Ta usnadní orientaci nejen novým, ale také stávajícím zákazníkům. Stránky jsou přehledně rozděleny a zjednodušeny do dvou hlavních sekcí – Chci O2 TV a Mám O2 TV. Každá sekce je pak na míru přizpůsobena potřebám obou skupin zákazníků. Noví zákazníci mají k dispozici základní informace o fungování služby či jejím objednání, stávající naopak struktura přímo navádí na jednotlivé výhody, jako jsou Videotéka, doplňkové programové balíčky či TV Archiv.