Nový Canon eCopy ScanFront umožňuje síťovým skenerům snižovat provozní náklady

5. 6. 2009

[Tisková zpráva] Nové síťové skenery Canon imageFORMULA ScanFront 220e a 220eP v sobě spojují řízení dokumentů v obchodních systémech se softwarem k zobrazování eCopy dokumentů. ScanFront 220e a 220eP eCopy platformy dovolují společnostem mnohem snáze a bezpečněji řídit toky elektronických dokumentů a informací.

PRAHA, 5. června 2009 – Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, oznámil uvedení Canon imageFORMULA ScanFront 220e a 220eP. Jedná se o nové síťové skenery podporující eCopy, které jsou vhodné pro společnosti všech velikostí.

ScanFront 220e a 220eP představují pro firmy nejsnadnější řešení správy dokumentů, které usměrňuje obchodní procesy a zlepšuje přístup k informacím. Díky zvýšení produktivity práce s kancelářskými úlohami snižují společnostem náklady na kancelářskou režii a šetří tak peníze. Zařízení ScanFront 220e a 220eP obsahují software ShareScan, což je jedeno z předních řešení v oblasti zobrazování dokumentů na trhu se záznamem a distribucí papírových dokumentů. eCopy ShareScan dovoluje hladkou spolupráci s důležitými obchodními aplikacemi a službami, jakými jsou řízení dokumentů, workflow a databázový systém, e-mail nebo faxové servery.

Jaroslav Volf, produktový manažer společnosti Canon CZ, říká: „Produktivita je cestou k zisku! V konkurenčním prostředí světových trhů si společnosti nemohou dovolit ignorovat důležitost optimalizace obchodních procesů a maximalizace produktivity pracovních skupin. ScanFront 220e a 220eP zaručují, že všechna oddělení mohou generovat zisk tím, že vynaložené náklady jsou sraženy na absolutní minimum díky rychlému a efektivnímu skenování, evidenci a sdílení dokumentů. Odhaduje se, že síťové skenery budou v několika příštích letech nejrychleji rostoucím segmentem na trhu skenerů. ScanFront 220/220P staví svůj úspěch na kombinaci snadného použití funkcí eCopy a bohatě vybaveného softwaru. Vysoká kvalita a precizní zpracování Canon ScanFront reprezentují efektivní řešení záznamu a distribuci dokumentů pro pracovní skupiny v běžných kancelářích.“

Canon imageFORMULA ScanFront 220e a 220eP jsou kompaktní, snadno ovladatelné a bezpečné síťové skenery, které poskytují vysoce kvalitní a bezpečné skenování dosahující rychlosti až 24 stránek za minutu. Skenery jsou snadno ovladatelné a nastavitelné díky jednodotykovým pracovním tlačítkům, intuitivnímu nastavení a možnosti řídit je na dálku. ScanFront 220eP také nabízí profesionální funkce, jako je dvousystémová detekce a identifikace uživatele podle otisků prstu. Díky těmto nadstandardním ochranným opatřením jsou vhodné pro organizace, které pracují s citlivými informacemi.

ScanFront 220e/220eP obsahuje jednoduchý záložní systém, software na zobrazování dokumentů – eCopy ShareScan – který je kompatibilní s aplikacemi plug in. Proto je možné skener připojit k populárním obchodním aplikacím a službám, jako jsou systémy správy dokumentů, e-mail a faxové servery. Je vybaven nastavitelnými konektory, jež obsahují Microsoft Sharepoint a Captaris Rightfax pro hladkou integraci řízení dokumentů a podnikových systémů.

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: Udávání a účtenková loterie, hloupá komedie

Udávání a účtenková loterie, hloupá komedie

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET