Nový e-shop Ready2Go rozšiřuje nabídku oXy Online

[Tisková zpráva] Brno 24. února 2010: Společnost oXy Online přinesla v únoru na trh další internetové prodejní řešení a rozšířila tak portfolio svých produktů o pronajímaný e-shop Ready2Go. Tento produkt přidává ke stávající nabídce produktů OXID eShop a oXySHOP enterprise e-shop určený především pro malé podnikatele a střední firmy.

Nové řešení Ready2Go se stalo součástí nabídky e-shopů od firmy oXy Online. „Rozhodli jsme se přijít s novým řešením, protože naši zákazníci o tuto variantu projevili značný zájem. Nyní naše nabídka zahrnuje kompletně celou škálu e-shopů pro firmy všech velikostí i nároků,“ uvedl ředitel společnosti oXy Online Zdeněk Michálek. V současné době společnost nabízí internetové prodejní řešení zdarma OXID eShop Community Edition, pronájem e-shopu Ready2Go, profesionální e-shopy OXID eShop a oXySHOP enterprise.

OXID eShop Community Edition je určen pro začínající obchodníky, kteří nemají prostředky na profesionální řešení. Tuto verzi si mohou volně stáhnout a pracovat s ní. „Podle informací z našeho podpůrného fóra a z uživatelských zpráv víme, že pod tímto řešením fungují přibližně čtyři stovky e-shopů. Na to, že jsme tento produkt v Čechách představili ani ne před rokem, je to velmi slušný výsledek,“ informoval ředitel divize eSales Petr Uttendorfský.

Dalším řešením v rámci produktového portfolia je nový produkt Ready2Go, pronajímaný eshop určený svou příznivou cenou především pro malé podnikatele a živnostníky, kteří s obchodováním na internetu začínají. Za cenu 2190 Kč měsíčně získají uživatelé profesionální e-shop s jednoduchou a intuitivní administrací. Vzhled svého internetového obchodu si mohou zvolit z množství připravených grafických šablon nebo se rozhodnout pro kompletní grafický návrh. Internetový obchod je typicky spuštěn během 24 hodin a to s doživotní zárukou. „Klient platí vždy cenu na měsíc, součástí této platby je i doživotní záruka řešení s možnými reklamacemi a záručními úpravami systému,“ sdělil produktový manažer Ready2Go Oliver Dlouhý.

Třetí v řadě je vyspělý internetový prodejní systém OXID eShop, jehož implementaci oXy Online zajišťuje. Jedná se o výkonný, několika tisícovkami instalací po celém světe osvědčený software s komplexní funkcionalitou a maximální užitnou hodnotou. „Snadno se přizpůsobí požadavkům našich klientů a díky možnosti propojení s informačním systémem se plně integruje do stávajících obchodním procesů.

Poskytujeme na něj rovněž doživotní záruku,“ doplnil obchodní ředitel Štěpán Mrázek. OXID eShop je určen především pro střední a větší e-shopy. Na špici produktového portfolia oXy Online je e-commerce řešení oXySHOP enterprise, které v minulosti dvakrát získalo Cenu českého internetu Křišťálovou Lupu. Toto řešení je vyráběné zcela na zakázku podle požadavků klienta a disponuje velmi rozsáhlou funkcionalitou přizpůsobenou potřebám konkrétního prodejce. Na této platformě například funguje známý e-shop Czech Computer.

Stručně o společnosti oXy Online
Firma oXy Online patří mezi významné české dodavatele e-commerce systémů Ready2Go, OXID eShop a oXySHOP. Je rovněž vydavatelem elektronických médií Svět hardware, TV Freak a Digimanie. Úspěch internetových řešení společnosti oXy Online ilustruje například ocenění Křišťálová Lupa 2006 a 2007 a nominace na Křišťálovou Lupu 2008 a 2009 v kategorii e-shop.