Nový Epicor adaptér umožňuje obchodníkům poskytovat informace o dostupnosti zboží prostřednictvím Google Product Search

9. 12. 2010

[Tisková zpráva] Connector pomáhá v rámci místního vyhledávání produktů zpřístupnit informace o zboží v obchodech uživatelům chytrých telefonů a počítačů, a zvýšit tak návštěvnost prodejny.

Praha 6. prosince 2010 – Společnost Epicor Software Corporation, přední dodavatel softwarových řešení pro řízení podnikových procesů, představila Epicor Retail Enterprise Selling Google Adapter, který obchodníkům umožňuje rychle a snadno – přímo ve výsledcích vyhledávání – poskytnout potencionálním zákazníkům používajícím službu Google Product Search informace o tom, zda jimi hledané zboží je či není na skladě v prodejnách v blízkém okolí.

Řada studií ukázala, že drtivá většina nakupujících dnes používá internet nebo telefon s přístupem na internet k vyhledávání zboží a místních obchodů. To si uvědomují i obchodníci a začínají hledat cesty, jak nejlépe poskytovat potřebné informace, aby vyhověli této rostoucí poptávce. „V dnešní éře chytrých telefonů obchodníci zjišťují, že integrace vyhledávání zboží na skladě s polohově specifickými daty je velmi účinným prostředkem, jak přitáhnout zákazníky do kamenných obchodů a poskytnout jim služby s přidanou hodnotou. A právě Epicor Retail Enterprise Selling Google Adapter obchodníkům umožňuje splnit nároky zákazníků týkající se lokální dostupnosti produktů,“ uvedl Randy Tofteland, výkonný viceprezident softwaru pro maloobchod společnosti Epicor.

Obchodníci díky využívání funkcionality sledování okamžité dostupnosti zboží a vyhledávání polohy prodejny získávají pozornost nakupujících. Zároveň dokáží zákazníkům zajistit dostupnost nejžádanějších produktů, což se pozitivně promítá do zvýšených tržeb. Obchodníci využívající Google AdWords mohou navíc nabízet také zvláštní prodejní akce a slevy a poskytnout tak ještě větší relevanci a lákadla, aby zvýšili prodej ve svém obchodě.

„Navázali jsme spolupráci se společností Epicor, protože víme, že je významným dodavatelem softwaru pro obchodníky. Disponuje potřebnou technologií, která dokáže podpořit sledování skladových zásob v reálném čase, a je schopna vyvinout konektor na podporu obchodníků v této oblasti. Zároveň nás těší, že se obchodníci nyní prostřednictvím této technologie zapojují do komunity obchodních partnerů aplikace Google Product Search. Čím více různých obchodníků se totiž objeví ve výsledcích vyhledávání zboží dostupného v okolí, tím atraktivnější a užitečnější je naše aplikace pro spotřebitele,“ řekl Sameer Samat, produktový ředitel společnosti Google.

Mezi první zákazníky Epicoru, kteří začali využívat nový Enterprise Selling Google Adapter, patří prodejce sportovního oblečení a vybavení Sport Chalet. Tato společnost, která provozuje 55 obchodů, nyní nabízí zákazníkům informace o více než 18 000 produktech a jejich dostupnosti v obchodech. „Nový adaptér Epicoru nám umožnil snadno doplnit podporu informací o dostupnosti zboží na skladě pro Google Product Search, aniž bychom museli psát vlastní kód, a výrazně nám pomáhá přitáhnout zákazníky do našich obchodů,“ řekl Ted Jackson, viceprezident a ředitel IT ve společnosti Sport Chalet.

Mnozí přední světoví obchodníci dnes využívají řešení a služby Epicor Retail k dosažení větší ziskovosti, produktivity a konkurenceschop­nosti. Řešení Epicor využívají .NET Framework, zkvalitňují podnikové provozy a pomáhají plnit vyvíjející se očekávání zákazníků ohledně zboží a služeb obchodníků. Epicor poskytuje komplexní řešení správy maloobchodu pro podniky všech velikostí – od regionálních řetězců až po vícekanálové globální značky. Mezi jeho zákazníky patří stovky velkých jmen od Aéropostale, American Eagle Outfitters a Ann Taylor až po Zales a Zumiez. V operacích zaměřených na maloobchod zaměstnává Epicor více než 800 lidí.

O společnosti Epicor Software Czech

Epicor Software je předním globálním poskytovatelem softwarových řešení pro odvětví výroby, distribuce, maloobchodu, pohostinství a služeb. Svým 20 000 zákazníkům ve více jak 150 zemích poskytuje společnost Epicor integrovaná softwarová řešení pro řízení podnikových procesů, s jejichž pomocí dokážou firmy zákazníků zvyšovat efektivitu a ziskovost, konkrétně jsou to systémy podporující plánování a využití podnikových zdrojů (ERP), řízení péče o zákazníky (CRM), řízení dodavatelsko-odběratelského řetězce (SCM) a řízení operací v oblasti maloobchodu (retail). V České republice a na Slovensku působí společnost Epicor Software již 17 let. ERP řešení Epicor zde využívá přes 200 společností a s tímto softwarem pracuje více než 3 000 koncových uživatelů. Více informací naleznete na www.epicor.cz.

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla