Nový portál Stodolni.cz

[Tisková zpráva] Podobně jako samotná Stodolní ulice v centru Ostravy prochází rekontrukcí, rozhodli jsme se po čtyřech letech existence www.stodolni.cz i pro rekontrukci tohoto portálu. V nové verzi jsme se snažili využít veškeré dostupné prostředky pro zveřejnění co nejširších informací právě z oblasti Stodolní ulice a samotného statutarního města Ostravy.

Hlavní kategorie a změny:

– interaktivní mapa: zobrazuje celý areál stodolní ulice, na mapě je možnost zobrazení jednotlivých klubů, názvů ulic, umístění bankomatů a parkovišť, hotely, zastávky MHD včetně odkazů na jízdní řády (ve spolupráci s www.idos.cz). Mapa má i tiskovou verzi, která by měla posloužit jako průvodce areálem.

– Webkamera: přenášíme v minutovém intervalu online pohled na Stodolní ulici pomocí webkamery umístěné poblíž křižovatky Stodolní x Pobialova a směřující k Nádražní ulici. Obraz z kamery obsahuje datum, čas, teplotu a počasí (meteozpráva ČHMU z Mošnova). Momentálně se jedná o umístění dalších kamer.

– Seznam klubů: najdete zde převážnou část klubů nacházejících se v oblasti Stodolní ulice. V jednotlivých detailech klubů se nacházejí informace o klubu, programu, akcích, vybavení klubu, důležité odkazy, kontakty, fotogalerie, fórum návštěvníků klubů a mnoho dalšího

– Program klubů: obsahuje program klubů na aktuální a následné dny. Možnost využití filtrování. Pro cizí weby možnost používat RSS kanál

– Webmail: pro všechny zaregistrované jsme spustili aplikaci „Webmail“. Registrací uživatelé získávají automaticky e-mailovou adresu ve tvaru nick@stodolni.cz

– kurzovní lístek: ve spolupráci s www.kurzy.cz zobrazujeme aktuální kurzovní lístek (polská měna a EUR je zvýrazněna i na hlavní stránce), včetně vývoje kurzů.

– denní horoskopy

– Magazín: přináší aktuální informace a zajímavosti nejen ze Stodolní ulice. Možnost hodnocení článků, přidávání komentářů, odesílání článků na e-mail. RSS kanál pro cizí weby.

– Krátce a stručně: přehled aktuálních informací ve zkratce (RSS k dispozici)

– Fotogalerie: rozsáhlá fotogalerie, uživatelské rozhraní pro přidávání vlastních fotografií, rozděleno do kategorií a alb. Možnost hodnocení alb.

– Nabídka a poptávka práce:aplikace zaměřená na nabídku a poptávku práce a brigád zaměřených na Stodolní ulici (barmani, dj, hostesky, kuchaři atd.)

– Ubytování: seznam ubytovacích zařízení v okolí Stodolní ulice

– katalog www: katalog www stránek tak jak je přidávají samotní uživatelé, řazeno dle kategorií, možnost regionalizace.

– Ostrava: ručně dodané odkazy na ostravské firmy a instituce.

– Modeling: nabídka práce začínajícím modelkám ve spolupráci s www.bossmodel­s.cz.

– E-shop:prodej upomínkových předmětů (hledáme nové partnery na výrobu a prodej).

Připravujeme:
 – soutěže ve spolupráci s regionálními rádii popř. firmami. (miss stodolni.cz, s private member k moři a další)
 – dokončení jazykových mutací pro návštěvníky mluvící polsky a anglicky
 – video zpravodajství ze Stodolní ulice
 – internetové rádio
 – rozšíření webkamer
 – na přání zprovozníme další RSS kanály

Nebráníme se jakékoliv spolupráci, zveřejnění vašich aktivit ani propagaci samotného portálu www.stodolni.cz . Budeme rádi, když nás budete kontaktovat a sdělíte nám vaše připomínky nebo nám položíte dotazy.