Nový ředitel marketingu a tiskový mluvčí v GTS

Nový ředitel marketingu a tiskový mluvčí v GTS

Praha, 13. února 2001 – Společnost GTS (původně GTS CzechNet, GTS INEC a DATTEL), největší alternativní telekomunikační operátor poskytující široké portfolio hlasových, datových a internetových služeb v České republice, oznámila, že novým ředitelem marketingu a tiskovým mluvčím společnosti se stává David Duroň. Marcela Roflíková, která doposud tyto funkce zastávala, odchází na začátku června na mateřskou dovolenou a do té doby bude působit jako interní firemní konzultant pro rozvoj manažerské práce v GTS.

David Duroň je ve své nové funkci zodpovědný za cenovou politiku, rozvoj služeb a komunikační strategii společnosti.

O své nové pozici David Duroň říká: „Obě nové funkce jsou pro mne velkou výzvou. Mým cílem bude podílet se na udržení pozice společnosti GTS coby největšího alternativního operátora, který svou nabídkou služeb, cenovou politikou a přístupem k zákazníkovi chce zůstat první volbou pro zákazníka hledajícího kvalitní a komplexní telekomunikační řešení.“

Do konce ledna 2001 působil D. Duroň v GTS na pozici produktového manažera pro hlasové služby.

O společnosti GTS

GTS je největší alternativní telekomunikační operátor poskytující široké portfolio hlasových, datových a internetových služeb.

Společnost GTS vznikla spojením tří telekomunikačních firem – Dattel, GTS Czech Net a GTS INEC v únoru 2000.

Dattel a.s. přinesla metropolitní optickou síť, licenci na poskytování veřejných telefonních služeb a propojovací smlouvu s dominantním operátorem.

Firma GTS Czech Net poskytla neveřejnou telekomunikační síť, licenci na poskytování hlasových služeb pro CUG a pan-evropskou síť.

GTS INEC byl předním českým ISP s regionální působností, díky kterému GTS nabízí bezkonkurenční národní (NIX) a mezinárodní konektivitu ( EBONE).

Hlavním cílem společnosti GTS je nabídnout zákazníkům jedinečnou kombinaci služeb a připravit se tak na vstup na liberalizovaný telekomunikač­ní trh.

Pro další informace kontaktujte prosím:

David Duroň
GTS