O2 zákazníkům přináší slevy na divadelní představení

[Tisková zpráva] Už dvanáctým rokem je Telefónica O2 generálním partnerem festivalu Divadlo evropských regionů. Letos svým zákazníkům přináší v rámci benefitního programu 20% slevu na festivalové představení Já, Don Quijote de la Mancha, a vstupenky získají i zákazníci hradecké prodejny O2 jako dárek k zakoupeným produktům či službám.

Festival Divadlo evropských regionů, který se v Hradci Králové koná letos již po čtrnácté, si za dobu své existence získal respekt nejen mezi kulturními nadšenci a divadelními kritiky, ale stal se oblíbenou záležitostí i mezi laickou veřejností.

„Podpora kultury nejen v Praze, ale i v regionech je naší dlouhodobou prioritou. Letos jsme se rozhodli partnerství s festivalem rozšířit i směrem k našim zákazníkům, kteří tak mohou využít slev vstupenek nebo od nás získají pozvání na představení zcela zdarma jako bonus,“ komentuje partnerství s projektem Tomáš Dufek, manažer pro sponzoring a interaktivní partnerství společnosti Telefónica O2.

Podporou festivalu navazuje společnost na cílený rozvoj kulturních projektů v regionech. Kromě toho, že vystupuje v roli generálního partnera celé akce je totiž také partnerem pořádajícího Klicperova divadla. Telefónica O2 s regionálními institucemi spolupracuje dlouhodobě, významná je například podpora divadel v Plzni nebo Ostravě. Kromě nich je také partnerem hudebního festivalu Struny podzimu a nového projektu Strings of O2, v rámci kterého před dvěma týdny v Praze vystoupil Bobby McFerrin.

Festival, který je desetidenním vyvrcholením závěru divadelní sezóny, se odehraje mezi 21. a 30. červnem 2008. Letošní ročník bude zahájen hořkou komedií Samuela Benchetrita Minus dva, v níž se objeví hvězdy jako Milan Lasica či Bolek Polívka.

Vice informací na: http://www.cz­.o2.com/welco­me/cz/index.html