Novým obchodním ředitelem společnosti ANECT se stal Vítězslav Mačuda

[Tisková zpráva] Vítězslav Mačuda nastoupil od začátku ledna na pozici obchodního ředitele do české firmy ANECT, která se zaměřuje na oblast informačních a komunikačních řešení. Jeho úkolem bude kromě vedení obchodního týmu také vyhledávání nových zákazníků, řízení akviziční činnosti nebo příprava produktových a marketingových plánů.

Vítězslav Mačuda vystudoval ekonomii na Vysoké škole báňské – Technické univerzitě v Ostravě. Je rovněž absolventem Global Sales School of IBM. Do ANECTu přichází ze společnosti VDI META, kde působil od roku 2001 na pozici obchodního ředitele se specializací na oblast státní správy, vzdělávání a zdravotnictví. V letech 2007 až 2009 byl obchodním zástupcem pro veřejný sektor ve společnosti IBM ČR, poté se do VDI META vrátil.

Ve společnosti ANECT bude jeho hlavní pracovní náplní řízení obchodní sekce. To zahrnuje nejen vedení obchodního týmu, ale také vyhledávání nových zákazníků a řízení akviziční činnosti. Bude mít rovněž na starost systém péče o zákazníky, přípravu produktových a marketingových plánů nebo rozbor stávajících obchodních podmínek a jejich další zdokonalování.

Vítězslav Mačuda (47) je ženatý a má dvě děti. Mezi jeho zájmy patří především golf a hudba. Již řadu let působí v hudební skupině Calata. Je členem Rotary klubu Ostrava International.

O společnosti ANECT a.s.
ANECT je předním dodavatelem profesionálních řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií. Od svého vzniku se společnost orientuje na komplexní dodávky v oblasti komunikačních systémů a výstavby multiprotokolových počítačových sítí pro středně velké a velké zákazníky. Nabídka služeb společnosti ANECT zahrnuje analýzy, konzultace, poradenství, technické návrhy, zpracování projektů, projektové řízení, instalace technologií, záruční a pozáruční servis, servisní pohotovost, technickou podporu a školení uživatelů. V rámci zajištění kvality komplexních služeb zákazníkům je ANECT partnerem předních světových firem, které se pohybují v oblasti informačních technologií a počítačových sítí. ANECT dosáhl významné pozice mezi IT firmami získáním nejvyšších úrovní certifikací u svých klíčových partnerů. K zákazníkům firmy ANECT patří velké společnosti a organizace jako ministerstva, banky, pojišťovny, poskytovatelé služeb a mnoho dalších. Více informací o společnosti lze nalézt na stránkách www.anect.cz