Novým obchodním ředitelem společnosti ESET v Česku je Filip Navrátil

[Tisková zpráva] Na pozici obchodního ředitele byl jmenován Filip Navrátil, který v české pobočce antivirového výrobce ESET doposud pracoval jako sales engineer. Změna souvisí s novou organizační strukturou.

Filip Navrátil (31 let) působí v oblasti antivirových a bezpečnostních produktů již více než 10 let a ve společnosti Eset software pracuje od roku 2008. Jako obchodní ředitel bude mít na starosti vedení týmu, vyhledávání nových obchodních příležitostí v oblasti enterprise segmentu a prezentaci společnosti na konferencích a seminářích.

ESET je producentem bezpečnostních řešení ESET Smart Security a ESET NOD32 Antivirus. Jejich čtvrtou generaci představil v roce 2009. Dle žebříčku Deloitte Technology Fast 500 patří mezi nejrychleji rostoucí technologické společnosti v regionu Evropy, Blízkého východu a Afriky. Firma ESET má sídlo v Bratislavě, pobočky v Praze, Krakově, v Bristolu, Buenos Aires, San Diegu a je zastoupena ve více než 180 zemích světa. Produkty společnosti ESET obdržely řadu ocenění, ESET NOD32 Antivirus je nejlépe hodnoceným antivirovým programem nezávislou autoritou, renomovaným magazínem Virus Bulletin.