Ocenenie časopisu Webwereld: Panda Titanium 2006 Antivirus + Antispyware - najlepšie riešenie pre ochranu pred škodlivými kódmi

10. 2. 2006

[Tisková zpráva] 8. február 2006 – Produkt spoločnosti Panda Software Panda Titanium 2006 Antivirus + Antispyware získal v porovnávacom teste prestížneho holandského časopisu Webwereld prvé miesto. Porazil tak 14 svojich konkurentov na poli ochrany pred internetovými hrozbami. Analýzu uskutočnili Data Test Labs, jedny z najvýznamnejších bezpečnostných laboratórií v krajinách Beneluxu.

Časopis vyzdvihol predovšetkým dôležitú kombináciu jednoduchosti používania Titanium 2006 a jeho silnú ochranu pred škodlivými kódmi. Ukázalo sa, že najnovšie technológie a ľahké ovládanie produktu zo strany používateľa nemusia byť v protiklade.

Pozornosť zaujali aj technológie TruPrevent™, ktoré sa ukázali ako veľmi účinné pri blokovaní neznámych hrozieb: „Zdá sa, že fungujú veľmi dobre. Po skončení všetkých kontrol nezostal v systéme žiaden parazit.“

Časopis v závere analýzy píše: „Titanium získal prvé miesto, pretože blokuje a maže všetkých parazitov. (…) Keďže Panda dosiahla veľmi dobré výsledky v boji proti vírusom, ako jasného víťaza označujeme Panda Titanium 2006 Antivirus+An­tispyware.“

Panda Titanium 2006 Antivirus + Antispyware je vhodným riešením pre tých, ktorí chcú používať svoj počítač bez strachu z bezpečnostných hrozieb (vírusov, červov, trojanov, spyware, online podvodov, WiFi prienikov) alebo nemajú záujem trápiť sa so zložitou konfiguráciou funkcií produktu. Nové riešenie Panda Software poskytuje vďaka každodenným aktualizáciám ochranu pred známymi vírusmi a škodlivými kódmi, vrátane spyware a online podvodov. Proaktívna ochrana technológií TruPrevent™, však chránia aj pred neznámymi hrozbami. Pre viac informácií navštívte webovú stránku Panda Software.

O Webwereld
Webwereld (www.webwerel­d.nl) je publikáciou holandskej skupiny IDG. Od svojho vzniku v roku 1994 sa jeho webová stránka stala najnavštevovanejšou IT stránkou v krajinách Beneluxu. Každý mesiac poskytuje 450 000 odborníkom z oblasti IT najnovšie správy z domova aj zo sveta. IDG Holandsko je súčasťou International Data Group (IDG), ktorá patrí k jednej z najvýznamnejších nakladateľských a výskumných spoločností v ICT sektore. Vydáva vyše 300 ICT časopisov alebo novín, ktoré číta vyše 120 miliónov ľudí vo viac ako 90 krajinách sveta.

O Panda Software
Inovatívne riešenia Panda Software poskytujú vďaka svojim revolučným technológiám TruPrevent™ väčšiu návratnosť investícií a klientov chránia aj pred hrozbami, ktoré zatiaľ neboli identifikované. PandaLabs patria medzi najrýchlejšie laboratória v odvetví. Používateľom poskytujú úplné aktualizácie a sú garantom rýchlej celosvetovej reakcie na škodlivé kódy 24 hodín denne, 7 dní v týždni, po celý rok. Produkty spoločnosti určené pre organizácie ponúkajú bezproblémovú automatickú a centralizovanú administráciu a poskytujú ochranu v rámci celej siete, prostredníctvom viacvrstvovej bezpečnostnej technológie, pre zabezpečenie homogénnej ochrany v spoločnosti, od vzdialených používateľov a pracovných staníc po poštové brány a interné a obvodové servery.

Programy sú hodnotené medzinárodne rešpektovanými certifikátmi kvality ICSA, Checkmark, Novell. Medzi hlavné myšlienky okrem vývoja antivírusových a bezpečnostných aplikácii je aj poskytovanie technickej podpory svojim klientom 24h-365d.

Pre viac informácií a skúšobné verzie všetkých riešení Panda Software navštívte webovú stránku: http://www.pan­dasoftware.sk.

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Z tohoto konopí dělají léčivé masti

Z tohoto konopí dělají léčivé masti

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček