Od USA po Japonsko mohou uživatelé pracovat s AVG v rodném jazyce

[Tisková zpráva] Brno, 29. května 2007 – GRISOFT, dodavatel bezpečnostního software AVG, uvolnil dánskou lokalizaci bezpečnostního řešení AVG Internet Security 7.5 a všech dalších produktů řady AVG. Nástroje, které chrání více než 50 000 000 počítačů, jsou tak dostupné již v patnácti jazykových verzích. Na základě zveřejněných studií lze říci, že antivirový systém AVG pracuje přibližně na pěti procentech z celkového počtu počítačů ve světě. Do konce roku očekává GRISOFT oslovení i dalších zajímavých trhů s nabídkou lokalizovaných verzí.

„Pracovat s počítačovými programy v rodném jazyce je pro každého uživatele velmi příjemné. V případě zákazníků, kteří nevládnou univerzálním počítačovým jazykem – angličtinou – to může mít u bezpečnostního software i naprosto zásadní vliv,“ vysvětluje Karel Obluk, technický ředitel společnosti GRISOFT. „Uvolněním patnácté jazykové verze tedy pro nás práce na přibližování AVG uživatelům po celém světě nekončí.“

AVG Internet Security 7.5 nabízí zákazníkům společnosti GRISOFT zatím nejúplnější sadu nástrojů pro zabezpečení osobního počítače a důvěrnosti citlivých dat. V jednotném prostředí slučuje funkce antiviru, anti-spyware, firewallu i anti-spamu.

Intuitivní uživatelské rozhraní a komplexní ochranu i v prostředí operačního systému Windows Vista si mohou zákazníci GRISOFTu užívat v angličtině, češtině, brazilské portugalštině, dánštině, francouzštině, italštině, japonštině, maďarštině, němčině, polštině, portugalštině, srbštině, holandštině, slovenštině a španělštině.