Odborníci ocenili webové stránky myAVIS.cz

16. 11. 2009

[Tisková zpráva] Vydavatelství CPress Media vyhlásilo v Brně 4. listopadu 2009 výsledky druhého ročníku soutěže Nejlepší firemní web z oblasti IT. Společnost KVADOS Mobile Solutions s.r.o. si odnesla speciální redakční cenu za web www.myavis.cz. V klání byla hodnocena především odborná úroveň stránek, zejména z hlediska SEO, copywrittingu, grafiky a celkové použitelnosti a byznysového pohledu na web.

„Pochvalu zaslouží videoprezentace a celková přehlednost,“ uvádí Pavel Knapp, porotce ze společnosti Blue Pixel, s.r.o. Souhlasí s ním i Martin Mareček, který v porotě zastupoval firmu čekit s.r.o. „Prezentace softwarové aplikace myAVIS je přehledně zpracována. Animace na úvodní stránce představuje ve zkratce všechny produkty. Pro uživatele budou určitě přínosné videoprezentace produktů.“

Porota byla složena z redakcí vydavatelství Computer, Živě, Connect a BIZ a z odborníků firem BluePixel, s.r.o., čekit s.r.o. a Shean s.r.o., které se zabývají webovými řešeními. Vydavatelství vyhlásilo soutěž už podruhé v době konání veletrhů Invex a Digitex, kde ji také své ploše v pavilonu B prezentovalo.

„Mám radost, že dokážeme uspět nejen s řešením myAVIS jako takovým, ale i s jeho prezentací. Naše investice a úsilí do vytvoření videoprezentací výrazně pozvedlo informační a profesionální hodnotu našeho portálu. Opět se potvrzuje, že jsme na špičce segmentu ve všech ohledech,“ říká k ocenění Petr Gregor, výkonný ředitel KVADOS Mobile Solutions s.r.o. První místo získal po celkovém sečtení všech hlasů web www.fg.cz firmy FG Forest, a. s.

O společnosti KVADOS Mobile Solutions s.r.o.
Společnost KVADOS Mobile Solutions s.r.o. vyrábí a dodává informační systém myAVIS™ určený k řízení mobilních zdrojů. Společnost aktivně působí na trzích celé Evropy prostřednictvím vlastních obchodních zastoupení a rozsáhlé sítě obchodních partnerů. Mezi klienty patří především společnosti působící v sektoru obchodním, distribučním, servisním a logistickém.

KVADOS Mobile Solutions s.r.o. je důležitým partnerem řady dalších společností, například Microsoft Gold Certified partner s kompetencemi Mobility Solutions a ISV Software Solutions, dále Hewlett Packard Preferred Partner 2009 se statutem ATeC – Autorizované technologické centrum HP, T-Mobile Solution TOP Partner a certifikovaným obchodním partnerem O2 Telefonica pro mobilní aplikace.

myAVIS™ je rodina mobilních informačních systémů pro uživatele, kteří většinu svého pracovního času tráví mimo kancelář. Řešení myAVIS™ je navrženo především pro prodejní, servisní, marketingové a distribuční společnosti a umožňuje u všech zákazníků společnosti efektivní řízení obchodních a servisních procesů. K jeho nejvýznamnějším oceněním patří pětinásobné vítězství v prestižní soutěži Microsoft Awards.

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem