Služební kolo, hromadné dobročinné akce, podpora sportu – tak funguje „Odpovědná firma roku Hl. města Prahy“. Ocenění získala Et netera a.s.

[Tisková zpráva] Praha, 9. září 2010 – V rámci prestižní soutěže Firma roku získala společnost ET NETERA a.s., přední český dodavatel e-business řešení, dvě ocenění: „Odpovědná firma roku Hl. města Prahy“ a již podruhé i cenu v hlavní kategorii Firma roku Hl. města Prahy, kde letos skončila druhá. Za dva roky soutěže tak dokázala Et netera nasbírat už dvě první a jedno druhé místo.

Ocenění „Odpovědná firma roku Hl. města Prahy“ se letos uděluje poprvé v historii soutěže. „Snažíme se v našem podnikání chovat odpovědně a být svému okolí co nejlepším sousedem. Rozhodli jsme se proto v každém kraji ocenit místní firmy, které vnímají odpovědnost za rozvoj svého regionu, jsou šetrné k životnímu prostředí a podporují veřejně prospěšné aktivity,“ uvedl Přemysl Filip, senior manažer společenské odpovědnosti společnosti Vodafone, která titul udělila.

Společnost Et netera svou odpovědnost vnímá směrem ven i dovnitř firmy. Interně motivuje své zaměstnance ke sportu – účastní se řady turnajů v různých sportech, podporuje vytváření soutěžních týmů mezi zaměstnanci. Spolupořádá a sponzoruje i vlastní triatlonový závod ET NETERA Doksyman. Zaměstnanci, kteří chtějí jezdit do práce na kole, mají ve firmě vhodné podmínky jako kolárnu a sprchy. Pro služební vyjížďky do okolí pořídila dokonce i speciální městské „služební kolo“ ve firemních barvách.

Směrem ven se odpovědnost firmy zaměřuje na odstraňování zbytečné zátěže okolí např. vyloučením balené vody. Poslední dva roky také víkendové firemní teambuildingy změnily náplň ze zábavy na pomoc těm, kteří ji potřebují. „Loni jsme společně opravovali hrad a letos jedeme pomáhat do oblastí postižených povodněmi. Dobrý pocit z takové pomoci utuží náš tým víc než šplhání ve stromech a o zábavu často rovněž není nouze,“ komentuje manažer pro lidské zdroje společnosti Et netera a.s., David Procházka.

Et netera se v úterý večer ocitla na stupínku vítězů ještě jednou. V hlavní soutěži „Firma roku“ se umístila na 2. místě v Praze. V loňském ročníku Et netera v krajském kole dokonce zvítězila a díky letošnímu úspěchu tak dokázala nasbírat dvě první a jedno druhé místo během dvou ročníků soutěže. „Přesto, že trh se stále vyrovnává s krizí, my jsme letos v létě provedli akvizici internetové kreativní agentury První multimediální. Věřím, že máme jak lidským přístupem, tak ekonomickými výsledky co říci nejen odborné porotě. Rádi bychom se v budoucnu stali inspirací pro začínající podnikatele a ukázali jim i jinou cestu, než jaká se běžně prezentuje,“ řekl Martin Černohorský, výkonný ředitel společnosti.

ET NETERA a.s. (www.etnetera.cz ) je ryze česká společnost, která pro své zákazníky vytváří weby. Weby velké rozsahem, nápadem, vlivem. Naši spokojení klienti díky nim komunikují se zákazníky, partnery a zaměstnanci, prodávají, nakupují, zkrátka dělají svůj byznys. Za svou práci ET NETERA získala mnohá zahraniční i tuzemská ocenění (Firma roku Hl.m.Prahy, IEA, IBA, EBA, Fast50 atd.). Mezi klienty společnosti patří např. Annonce, Ahold, Datart, DVC (i-legalne.cz), EMG (knizniweb.cz), Fortuna, Telefónica O2, Siemens, Staropramen, Volksbank a další.

Měšec.cz: Stavební spoření: alternativa i pro seniory

Stavební spoření: alternativa i pro seniory

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

DigiZone.cz: Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Měšec.cz: Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat