Omega Hořovice automatizuje řízení výroby s Byznys ERP

[Tisková zpráva] Kvůli větší efektivitě řízení a sledování výrobních činností se společnost Omega Hořovice, přední výrobce luxusní papírenské konfekce, rozhodla pro zavedení modulu Výroba informačního systému Byznys ERP. Projekt realizovala společnost Fugasoft, implementační partner J.K.R.

V rámci úvodní analýzy výrobních procesů bylo navrženo standardní na­sazení modulu Výroba s několika programovými úpravami. Jednalo se o zavedení číselníku operací a s ním spojenou agendu normování výkonů včetně hromadných změn, dále o agendu pro zadávání alternativních ručních operací k operacím strojovým tak, aby bylo možné pracovníky spravedlivě úkolově odměňovat. Na výše uvedené rozšiřující úpravy navazují různé hodnotící výstupy převážně ve formě tiskových sestav.

Pro zefektivnění hro­madného zadávání  výrobních zakázek do systému byly automatizovány tisky výrobních dokumentací k jed­notlivým zakázkám a pro zadávání výrobních hlášení v reálném čase byly zase všechny výrobní haly vybaveny přiměřeným počtem výrobních terminálů.

Po postupném realizování na­vržených programových úprav byl modul Výroba předán do provozu. V současné  době probíhá do­laďování nasta­vení modulu Výroba (TPV) tak, aby jeho nasazení splnilo očekávání a napomohlo ke zvyšování výkonů pracovníků i kvality výrobků.

O společnosti Omega Hořovice

Společnost Omega Hořovice se zabývá výrobou luxusní papírenské konfekce. V současné době má 120 zaměstnanců a vyrábí převážně pro svého vlastníka, německou firmu Rössler Papier, jednoho z největších producentů luxusních dopisních papírů a obálek, papírových krabic, šanonů alb na fotografie, dárkových tašek a dalších užitkových a dárkových produktů vyrobených z kvalitního papíru. Podrobnější informace na www.omega-horovice.cz

O společnosti Fugasoft

Společnost Fugasoft specializující  se na dodávku a zavádění IT systémů v oblasti sledování a řízení výroby byla založena v roce 1991. Od roku 2001 ve spolupráci se společností J.K.R. vyvíjí a komplexně implementuje, včetně dodávky HW, vysoce spolehlivý typový modul Výroba plně integrovaný systému Byznys ERP. Mimo již tradiční oblast strojírenské a elektrotechnické výroby, realizuje Fugasoft instalace také ve firmách z oblasti stavebnictví, slévárenství či dřevovýroby. Více na www.fugasoft.cz

O společnosti J.K.R.

Společnost J.K.R. je s produkty Byznys ERP předním českým dodavatelem podnikových informačních systémů. Byla založena v roce 1991 v Příbrami, dnes působí po celé ČR a na Slovensku. Více informací naleznete na www.jkr.eu

O systémech Byznys ERP

Podnikové infor­mační systémy Byznys ERP využívá v Česku více než 1 250 orga­nizací v nejrůznějších oblastech podnikání. Mezi zákazníky figurují například Autometal, Canaria Travel, Central Group, Český svaz ledního hokeje, Dopravní podnik města Pardubic, ELO+, ESO travel, H & H Hotels, Humi Outdoor, Integra Group, Kasalova pila, Lekkerland, Letiště Brno, Marimex, Messenger, Newton Media, Nohel Garden, Ravak, Ryor, Sapho, Veskom či Vltava-Labe-Press. Pro další informace navštivte www.byznys.eu.

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Měšec.cz: Stavební spoření: alternativa i pro seniory

Stavební spoření: alternativa i pro seniory

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

DigiZone.cz: Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují