One Call s řešením IP Call centra od Algotechu

[Tisková zpráva] Pouhé 3 dny trvající implementace přinesla zákazníkovi zásadní rozšíření počtu agentů a nové funkce pro nahrávání a reporting

Bratislava, Slovensko, 26. listopadu 2008 – Algotech, přední dodavatel řešení kontaktních center ve střední a východní Evropě (CEE), oznamuje úspěšné dokončení implementace nového IP Call centra založeného na technologiích Avaya, které bylo nasazeno v jednom z největších slovenských kontaktních center ve společnosti One Call. Rozšířená kapacita call centra činí 250 operátorských míst s možností rotace až 350 operátorů.

Jádrem technického řešení projektu ve společnosti One Call, a. s. je systém Avaya Communication Manager verze 5.0 běžící na platformě S8300. Software Avaya Communication Manager poskytuje klíčovou IP základnu zajišťující inteligentní komunikační schopnosti a vynikající kontinuitu komunikací, díky které minimalizuje narušení obchodních činností.

Algotech současně implementoval velkokapacitní bránu G700 Media Gateway, která zajišťuje připojení rozsáhlých administrativních celků na centrální media server Avaya. Pro rychlou a přehlednou správu příchozích hovorů byl nasazen Avaya Call Management System verze 14 a dále CTI server, který technicky zajišťuje obsluhu veškerých telefonních služeb přímo z agentské aplikace zákazníka. Tuto integraci provedl Algotech v rámci projektu.

Kompletní nasazení systému bylo dokončeno pouhé 3 dny od podpisu kontraktu, čemuž výrazně napomohly dostatečné skladové zásoby hardware společnosti Algotech. Během implementace nebyly zjištěny žádné zásadní nedostatky ohrožující okamžité spuštění ostré verze systému s plným provozem.

„Práce byly dokončeny v neuvěřitelně krátkém termínu a během dosavadního provozu nebyl zaznamenán jediný vážnější výpadek,“ hodnotí Rostislav Synek, předseda představenstva společnosti One Call, a.s. „Ze všech benefitů, které nám nový systém přinesl, bych zdůraznil především výrazné rozšíření agentů z původních 20 na současných 70 a rozšířené funkce systému jako je snadné získávání statistik o provozu kontaktního centra, které nám pomáhají v jeho efektivním řízení, a záznam hovorů pro účely důkazní a managementu kvality.“

„Kontaktní centrum je jedním z hlavních pilířů fungování každé organizace, kterým protéká obrovské množství informací potřebných pro budování dobrých vztahů se zákazníky. Na jeho efektivitu je proto vždy kladen značný důraz. Bezproblémové nasazení IP Call centra ve společnosti One Call je důkazem nejenom kvalit technologií Avaya, ale také potvrzením kvalit Algotechu jako poskytovatele komplexních služeb spojených s implementací Avaya technologií,“ dodal František Zeman, Generální ředitel společnosti Algotech.

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Podnikatel.cz: Zařízení pro EET zbytečně, vrátí vám peníze

Zařízení pro EET zbytečně, vrátí vám peníze

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Podnikatel.cz: Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Snížení DPH na 15 % se netýká všech

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?